7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,292
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Eyvallah Umutcum ;D

Ben mi sayfaya girmiyorum ???

Şimdi bi kafa atıcam sana göreceksin sayfayı :mad:

Bu mu senin en duygusal halin ???

Duj alan bir yumuşakça şarkı söylüyor, Onur hüzünleniyor öle mi :D :D :D :D :D :D :D :D

Onu görüyorsun ve Onurcuğum neyin var demiyorsun öyle mi :mad:

Etiketler

Onur,
Arabayı satmışsın hayırlı olsun.Bu kadar ince eleyip sık dokuduktan sonra yakında bombayı patlatacaksın sanırım.Canavarı alıncaya kadar sana Teriosu emanet verebilirim.Bana hafta sonları gerek oluyor.Arabasız kalma.

aslankurt72' Alıntı:
Onur,
Arabayı satmışsın hayırlı olsun.Bu kadar ince eleyip sık dokuduktan sonra yakında bombayı patlatacaksın sanırım.Canavarı alıncaya kadar sana Teriosu emanet verebilirim.Bana hafta sonları gerek oluyor.Arabasız kalma.
:smiley:)))))))
Ben hafta sonu da dahil Landcruiser'ı al dedim ama sarmadı herhalde:smiley:))))))

altug onaran' Alıntı:
herkese iyi akşamlar

kerim abi hoşgeldin
yunus bager' Alıntı:
Kerim abi hoşgelmişsin yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat :smiley:
Hoş bulduk ,
3 vakte kadar bir gezi başlığı açarım ,yada bir arkadaş benim yerime açar.

Yaşadığım en ilginç olay adamlar gece far kullanmıyorlar ;D ;D ;D
Hatta bütün çölü konvoy olarak farsız gittik ;D ;D ;D

aslankurt72' Alıntı:
Onur,

Komutanım sağolun. Umarım patlatacağım :smiley:
Tamam Terios 'u aklımda bulunduruyorum şu an teşekkür ederim :smiley:, ama önce bi Umut abiyle konuşayım ciddiymiş sanırım ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
:smiley:)))))))
Ben hafta sonu da dahil Landcruiser'ı al dedim ama sarmadı herhalde:smiley:))))))

Abicim sen ciddi miydin??? alırım anahtarını bak.. ;D ;D ;D
LC 'yi kim istemez yahu ben Yunus Bager miyim, taş gibi araba iyi hava yapar bilkentte ;) ;D

TEKNİK BİLGİ İHTİYACI:
Arkadaşlar evde genç bulunmaması nedeniyle teknolojiden kopmamaya çalışmama rağmen takip edemiyorum.Yeri burası değil ama bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum.
1.Treking lerde kullanmak üzere üzerinde topoğrafik haritalar yüklü GPS cihazı almak istiyorum.Bu cihaz aynı zamanda büyük şehirlerde navigasyon cihazı olarak kullanılırsa tercih sebebidir.
2.Evde sadece sabit bilgisayar var diz üstü bilgisayarım yok.
3.Ipohone cihazı alırsam GPS+navigasyon cihazı+mobil bilgisayar işlevini görürmü? evet se;
a. hangi marka model ve fiyatı
b.aylık masrafları ne kadar tutar
4.Maliyetlerine ve fonksiyonerliğine göre karar vereceğim.teşekkürler.

aslankurt72' Alıntı:
TEKNİK BİLGİ İHTİYACI:
Arkadaşlar evde genç bulunmaması nedeniyle teknolojiden kopmamaya çalışmama rağmen takip edemiyorum.Yeri burası değil ama bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum.
1.Treking lerde kullanmak üzere üzerinde topoğrafik haritalar yüklü GPS cihazı almak istiyorum.Bu cihaz aynı zamanda büyük şehirlerde navigasyon cihazı olarak kullanılırsa tercih sebebidir.
2.Evde sadece sabit bilgisayar var diz üstü bilgisayarım yok.
3.Ipohone cihazı alırsam GPS+navigasyon cihazı+mobil bilgisayar işlevini görürmü? evet se;
a. hangi marka model ve fiyatı
b.aylık masrafları ne kadar tutar
4.Maliyetlerine ve fonksiyonerliğine göre karar vereceğim.teşekkürler.

Komutanım şuna bir göz atın isterseniz, Umut abi de kullanıyordu bundan. Şimdi Zerrin hanım (ceranus) kullanıyor.

http://www.hepsiburada.com/garmin-etrex-h-el-tipi-gps/productDetails.aspx?categoryid=1303494&productid=sporgar63100

komutanım GPS inde

LR - LC

nikon - canon gibi taraftarları var ;D

mutlaka garmin veya magellanı tercih edin. ben uzun yıllardır magellan sportrak pro kullanıyorum gayet memnunum ama navigasyon için kullanıcaksanız geniş ekran araçlarda kullanılan yeni sistemleri tercih edin navigasyonlu modeller yüksek pil tükeminden dolayı doğa sporlarında pek tercih edilmiyor.dokunmatik ekranda doğada sıkıntı yaratıyor.

sadece doğada kullanıcaksanız topoğrafik haritalar gayet başarılı

Komutanım Selamlar,
İlk çıkan iphone lardaki GPS sistemi ,uyduyla bağlantı kuramayan,
sadece telefon rölelerini kullanan bir sistemdi.
galiba adı da AGPS,
yeni modellerinde kullanılmaya başlandımı bilmiyorum bir araştırayım.

Nokia modellerinde N95-N97 vs. uydu antenleri var ve bir GPS gibi çalışıyorlar.

Garmin yazılımlarını çalıştırabiliyorlar.
Garminin telefonlar için ,ve GPS cihazları için Türkiye topoğrafik haritaları mevcut .

yürüyüş için GPS cihazı bence daha kullanışlı ,çünki telefonları doğa şartlarından korumak için dikkatli olmak gerekiyor.
GPS cihazları nı suya düşürseniz bile sorun olmuyor.

fastjunkie' Alıntı:
Komutanım şuna bir göz atın isterseniz, Umut abi de kullanıyordu bundan. Şimdi Zerrin hanım (ceranus) kullanıyor.

http://www.hepsiburada.com/garmin-etrex-h-el-tipi-gps/productDetails.aspx?categoryid=1303494&productid=sporgar63100

bu modelde harita olayı yok sadece iz kaydı gösteriyor

Garmin Nüvi kullanıyoruım 2007'den beri. Şehir içi ve şehirler arası navigasyon+sesli yönlendirme de en başarılı cihazlar bu tip 3,5" veya daha büyük ekranlı modeller. İz kaydı, rota kaydı, rota'dan geri dönme, ve d,ğer GPS özelliklerinde ise Outdoor tipler daha iyi. Geçende Garmin 60Csx aldım. sesli yönlendirme hariç navigasyon özelliği de var. Ben beğendim.

nkurtkaya' Alıntı:
Garmin Nüvi kullanıyoruım 2007'den beri. Şehir içi ve şehirler arası navigasyon+sesli yönlendirme de en başarılı cihazlar bu tip 3,5" veya daha büyük ekranlı modeller. İz kaydı, rota kaydı, rota'dan geri dönme, ve d,ğer GPS özelliklerinde ise Outdoor tipler daha iyi. Geçende Garmin 60Csx aldım. sesli yönlendirme hariç navigasyon özelliği de var. Ben beğendim.

abi alet başarılı fakat komutanım tabanvay ofroytunda da kullanıcağı için uygun olmayabilir ;D (Garmin Nüvi için )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri