7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,692
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Cadde şeysi almanızdan belli zaten Cihan Beyciğim :p

Oto sanayileri sevmeyen sosyetik ofroytçular beni deli ediyor uleeeyynn :D :D :D

cadde şeysi madde şeysi ama ,sizin gibi offroad şeysilerini çekip duruyor ,nasıl olacak bu iş :D , SANAYİYİ sevseydim orada dükkan açardım yada ,alırdım bir LR ,oradan çıkmazdım , hoş ikiside aynı anlama geliyor ya , :D

Etiketler

koyu lr cilerin iki kare resim hakkindaki yorumlarini ben bulamiyorum. Gören bilen varmi? Yoksa görmemezlikdenmi geliyorlar. Yok öyleyse banada söyliyin ustelemiyim. Zaten gezi resimleri çikmadi ortaya kimseden ses çikmiyor. Adam tutulurda bu kadar belirgin olmazki canim bizde bu vatanin evladiyiz.

hii dimi ama.

cihanülker' Alıntı:
cadde şeysi madde şeysi ama ,sizin gibi offroad şeysilerini çekip duruyor ,nasıl olacak bu iş :D , SANAYİYİ sevseydim orada dükkan açardım yada ,alırdım bir LR ,oradan çıkmazdım , hoş ikiside aynı anlama geliyor ya , :D

Ben açacaktım ama ortak yan çizdi ;D ;D ;D

Ooohh hem LR var hem sanayide tükkanım, daha ne isterim :D :D :D

ufukozkan' Alıntı:
valla kıvırmaca filan yok. Kars dönüşü görcez işde :smiley: Hodri meydan Yukarıda offroad geyikleride var :smiley: isteyen ordan da kullanabilir :smiley:

Videoyuda kurucam bi köşeye ne var ne yok çekicem .. Sonra yok şööle yok capon çekdi bööle oldu Yok amerikanda şööle yapdı olmayacak :smiley: Sırf video foto için adam getiriyorum :smiley:

Ufuk yakışır :smiley: Hodri meydan olsun.... maç sahada oynanır kardeşim, ???

Bu ne yaw emekli olunca hergün sakal traşı olmaktan kurtulurum diye seviniyordum. Dün bir teyzeyi hastaneye götür bu gün oğlanı spora götür,hergün yine bir bahane yine sakal traşı,Mete hocam bir gün kaçıp senin Fenke yerleşeceğim,ölene kadarda sakalımı kesmeyeceğim.Bıktım artık.

aslankurt72' Alıntı:
Bu ne yaw emekli olunca hergün sakal traşı olmaktan kurtulurum diye seviniyordum. Dün bir teyzeyi hastaneye götür bu gün oğlanı spora götür,hergün yine bir bahane yine sakal traşı,Mete hocam bir gün kaçıp senin Fenke yerleşeceğim,ölene kadarda sakalımı kesmeyeceğim.Bıktım artık.

allahtan bende fazla sakal yok ama , al bendende o kadar abi bıktım yahu traş olmaktan :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR