7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,679
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Günaydınlar.

SDC' Alıntı:
Ümraniye Oto Sanayi'de Elizabeth'in doktoruna her gittiğimde bu gördüğüm bu şirine bayılıyorum :smiley:

Yunuscum bunun adı ne?

Bunu toplayıp "yeşil dev" yapılamaz mı ::smiley: arazi şeysi yani ;D

Land Rover Series 111 Pickup 1971 heralde :smiley:)
Bayılırken çektiniz sanırım Sevtap Hanım fotolar baya bir titremişş....
Şaftına kadar sökmüşler bundan olsa olsa paintball sahasına dekor olur.. ;D ;D ;D

Eee artık bu Büyük buluşmaya Yunus Bagerciğim de katılır, ye de olsa artık iş sahibi.. İşe girene kadar biyere gitmem diyordu, şimdi girdi bakalım :smiley:)

Etiketler

Günaydıııın ;D

fastjunkie' Alıntı:
Land Rover Series 111 Pickup 1971 heralde :smiley:)
Bayılırken çektiniz sanırım Sevtap Hanım fotolar baya bir titremişş....
Şaftına kadar sökmüşler bundan olsa olsa paintball sahasına dekor olur.. ;D ;D ;D

Ne bayılması uleyynn, cep tilifonu ile çektim, elim titremiştir malum yaşlılık ;D ;D
Ama Allah seni yolma fırsatı verirse inan hiç elim titremeyecek :D :D :D
Ayrıca neden dekor olsun, hep "defender ın bir şasesi var, başka da bişeysi yok" demiyor musunuz ???
Al işte o da duruyor yerli yerinde, demek ki bundan arazi şeysi olur ::smiley:

hsbasar' Alıntı:
Sevtap avatarın güzelmiş, ne zaman çektiniz o fotoyu

Sedat onu Belgrad gezisinde Nejat çekmiş sanırım, ama 3 kez denemem rağmen orayı çıkamadım :-\

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50918.0

cihanülker' Alıntı:
günaydınn millet :D

Uleyynn sen hala gitmedin mi :eek:

Herkese günaydın,

Sevtap abla resimlerdeki series bir arazi canavarı olur ama Yavuz abilerin Defender'ı toplarken gösterdikleri titizlik, sabırı göstermen gerekir. Ha birde işin mali boyutlarını hesaplamayacaksın :smiley: :smiley:

Yok ben onu kendim için değil araç arayanlar veya böle bir hayali olanlar için koydum :smiley:

Öle güzel ki görseniz, kuzu gibi yatıyor sanayide. İçindeki canavarı ortaya çıkaracak "delikanlı"yı bekliyor ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
3 gün sanayiye gittim ,yerim öyle delikanlılğı aman uzak dursun benden ,:D

Cadde şeysi almanızdan belli zaten Cihan Beyciğim :p

Oto sanayileri sevmeyen sosyetik ofroytçular beni deli ediyor uleeeyynn :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

SON KONULAR

Geri