7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,118,448

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

nkurtkaya' Alıntı:
Aküler Toyota için mi? Disco'ya masraf etme fazla ;D

Hangisine kısmet olursa, bana 2. akü şart.

Bende bugün internete kavuşupra, sizden mesaj göremeyince, vazgeçtiniz diye sevinmiştim. :D

nkurtkaya' Alıntı:
Aküler Toyota için mi? Disco'ya masraf etme fazla ;D

yok yok discoyu ben alıcam , sırf arka bahçede fila gezmek için ,hafta sonları , temel çukurları , belgrad ormanı max 25 km vs vs , bakalım servis masrafı ne olacak ? :D , valla faturaları koyarım hepiniz hüngür hüngür ağlarsınız

cihanülker' Alıntı:
yok yok discoyu ben alıcam , sırf arka bahçede fila gezmek için ,hafta sonları , temel çukurları , belgrad ormanı max 25 km vs vs , bakalım servis masrafı ne olacak ? :D , valla faturaları koyarım hepiniz hüngür hüngür ağlarsınız

Cuma akşamı ben de koyacam faturayı, güler misin ağlar mısın sen karar ver. Beni yeterince ağlattı.

hsbasar' Alıntı:
Hangisine kısmet olursa, bana 2. akü şart.

Bende bugün internete kavuşupra, sizden mesaj göremeyince, vazgeçtiniz diye sevinmiştim. :D

Valla vazgeçmeyi çok isterim (yanlış anlaşılmasın, nedenini başka zaman anlatırım) ama şuan benim için en doğru araç Disco I. Gönül 110 V8 istiyor ama... Hayırlısı...

cihanülker' Alıntı:
sedat mavi olan ,tekne aküsü ,daha uzun marşa dayanıklı ,yani daha güçlü diyelim fiyatı galiba 650 gibi olması lazım ,

Cihan bunlarda amma pahalı. Gerçi okuduğum forumlarda verilen parayı hakediyor diyor.
Ben muhtemelen 1. aküyü normal, 2. aküyü Optima kullanırım.

cihanülker' Alıntı:

Cihan Disco I, II, III hepsi birbirinden farklı araçlar, senin II de yaşadığın sorunlara herkes hemfikir ancak bunu diğer serilere genellemek haksızlık olur.

nkurtkaya' Alıntı:
Valla vazgeçmeyi çok isterim (yanlış anlaşılmasın, nedenini başka zaman anlatırım) ama şuan benim için en doğru araç Disco I. Gönül 110 V8 istiyor ama... Hayırlısı...

Türkiye şartlarında haklısınız.

fastjunkie' Alıntı:
Abi servisler öyle yapacak bişi yok.. Borusan'ın da aşağı kalır yanı yoktur..
Sizde kendi aracınızın bakımını benim gibi kendiniz yapın sadece filitre yağ parası verin örnek : connect mazot -yağ-polen-hava filitresi,yağ 10 30 kastrol =120tl işcilik benden aynı bakım serviste 320 tl

Kendin pişir kendin ye güzel ama benim yaptığım servisle işler araba işlemez olur ;D

yunus bager' Alıntı:
Sizde kendi aracınızın bakımını benim gibi kendiniz yapın sadece filitre yağ parası verin örnek : connect mazot -yağ-polen-hava filitresi,yağ 10 30 kastrol =120tl işcilik benden aynı bakım serviste 320 tl

Onu da düşünmüşler sen merak etme :smiley: Garantiden çıkartıyorlar aracı..

fastjunkie' Alıntı:
Niye korkuyorsun boz garantiyi nasıl olsa tyt lara hiç bişey olmaz
banada ford ilaki opetten yakıt alacaksın demişti ama ben 1 defa bile opetten yakıt almadım mesela yani kafadan yakıt sistemini garantiden çıkarmıştım

yunus bager' Alıntı:
Niye korkuyorsun boz garantiyi nasıl olsa tyt lara hiç bişey olmaz
banada ford ilaki opetten yakıt alacaksın demişti ama ben 1 defa bile opetten yakıt almadım mesela yani kafadan yakıt sistemini garantiden çıkarmıştım

Ya çıkarsa ? 2009 model araçla kumar oynayacak kadar çılgın değilim bager :smiley:) Hele de Toyotaysa. Neyse zaten kurtuluyorum, bundan sonra sendeyim.. ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Ya çıkarsa ? 2009 model araçla kumar oynayacak kadar çılgın değilim bager :smiley:) Hele de Toyotaysa. Neyse zaten kurtuluyorum, bundan sonra sendeyim.. ;D ;D
Anladık bendesinde hiçte tiyo vermiyorsun bozuluyorum ama :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri