sadece dayanıklı derim ama bütün caponlar değilnkurtkaya' Alıntı:Japon ucuz masrafsız dayanıklı diyenleri görebilir miyim lütfen
Benim corolla dizel tam da öyle ;D ;D ;Dnkurtkaya' Alıntı:Japon ucuz masrafsız dayanıklı diyenleri görebilir miyim lütfen
aslankurt72' Alıntı:Benim corolla dizel tam da öyle ;D ;D ;D
nkurtkaya' Alıntı:Japon ucuz masrafsız dayanıklı diyenleri görebilir miyim lütfen
nkurtkaya' Alıntı:4X4 olan caponlardan bahseden arkadaşlar vardı, Toyota, Suzuki vs.. onlar nerede acaba?
cihanülker' Alıntı:arkadaşlar benim arabada 90 amper x 2 = 180 amper akü vardı hangook marka ve daha 5-6 aylık , ilk akü yani devamlı kullanılan akü bititk çıktı ,2 cide aday bitmeye , söktük amcaların elinde optima varmış , değerlerini kontrol ettik 90 amperlik hangook ,ancak optimanın 55 amperini karşılıyor nerdeyse , sonuş olarak 1 adet mavi , 1 adette sarı optimayı çaktık , aracın içindeki voltmetre eskiden aynı anda 4 acam indir kaldır yaparken düşüyordu ,şu anda oynamıyor ile yerinden , birde optimalar raftan indi yani tam dolu değil ,galiba bu işi çözdük ,tabi şarz dinomosu cortlamassa bakalım artık ;D
hsbasar' Alıntı:Cihan mavi başlının özelliği nedir?
Birde kaça aldın?
aslankurt72' Alıntı:Benim corolla dizel tam da öyle ;D ;D ;D