7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,457,851
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Bende yatıyorum ,herkese iyi geceler.

şu işe bak kırdığım arka stop ingilterede 5 sterlin ;D ;D ;D
siparişi vermiştim 240 tl ;D ;D ;D

http://cgi.ebay.co.uk/Mitsubishi-Pajero-MK2-OSR-Drivers-Rear-Light-Unit_W0QQitemZ380187548313QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item5884f19a99#ht_522wt_776

Allah kolaylık versin ebaydan parça aramaya başladıysan yandın sen ;D

Etiketler

Gunaydin beyler
altug abicim koysana geri videsin içine xenonlari 120 kadar düştu. çat çat çat sellektor yapip yol isteyen zibidilere cakinca nasil oluyolar varya o zevk yeter sana bana dua edersin.
benim işiklar geri videse bagli ama direkde yakiyorum. ager arac otomatikse araya diyot girmen gerekiyor.
Bu arada beyler sizden bir ricam var. ivedige gidiyonuz ya bana iki tane tank telsiz anteni alirmisiniz. dibiyle beraber hurdacilarda varmiş kilo ile satiliyomus 5/10 tl birsey alipda boluya gelen bir arkadaşa verseniz super olacak çaglara soyledim ama adamda hurdaci kulturu yok.

RedlinE' Alıntı:
Gunaydin beyler
altug abicim koysana geri videsin içine xenonlari 120 kadar düştu. çat çat çat sellektor yapip yol isteyen zibidilere cakinca nasil oluyolar varya o zevk yeter sana bana dua edersin.
benim işiklar geri videse bagli ama direkde yakiyorum. ager arac otomatikse araya diyot girmen gerekiyor.
Bu arada beyler sizden bir ricam var. ivedige gidiyonuz ya bana iki tane tank telsiz anteni alirmisiniz. dibiyle beraber hurdacilarda varmiş kilo ile satiliyomus 5/10 tl birsey alipda boluya gelen bir arkadaşa verseniz super olacak çaglara soyledim ama adamda hurdaci kulturu yok.
Müco baba almasına alırız da kodumun hurdacıları 5-10 liraya vida satmazlar ;D ;D ;D Yavuza bi metal sandık aldık var ya dolmuş paramıza kadar aldı herif:smiley:))))))))))))))))))))))))) Aaaaaabi valla kurtarmaz gelişi 110 diyo ;D ;D Sanki ithal etmiş kutuyu görsen:smiley:))))))))))))))

Yavuz abicim krank ve powervagon fotoları nerede hani yaaaaaa???

umit teknik olarak bir işe yaramadigi için kilo ile satiliyormus ondan dedim. yolun duserse bir bakarsiniz benim tel 0532574003

Günaydınlar..
Adamlar 4 e kadar muhabbet etmiş bu saatte hala kalkamamışlar tabi ;D
Haa ya da sevgililer günü münasebetiyle dışarıdalar ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Günaydınlar..
Adamlar 4 e kadar muhabbet etmiş bu saatte hala kalkamamışlar tabi ;D
Haa ya da sevgililer günü münasebetiyle dışarıdalar ;D ;D ;D

Bak gör Onur,kimsecikler gelemez bugün sohbete ;D
Diyorum hep,dünyayı kadınlar yönetiyor diye ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
Gunaydin beyler

abicim daha önce başka bir yerdeki yazını okumuştum stopların lamba yuvalarında değişiklik yapmak gerekiyor galiba aracın orjinal sistemine müdahele yerine yukarıya koyduğum lambalara xenon takmak daha iyi en azından kırılsa bile değiştirir atarsın uğraşmassın birde bizim burda kalıcı konutlarda otoparkları biraz dar yapmışlar sanki yer yokmuş gibi aracı park ederken xenonlarla milletin evinin içine ufo inmiş gibi aydınlatmak ;D ;D ;D hoş olmaz diye harici bir sistem istiyordum

tank antenlerini bir ara bende istiyordum ön tamponun uçlarına koyup dal kıran olarak kullanmak için malum bolu biraz ormanlık araç harita gibi oluyor :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Allah kolaylık versin ebaydan parça aramaya başladıysan yandın sen ;D
Biz burda ucuza Lr işletirken,
adamlar İngilterede ucuza pajero yapıyorlar,
yüksltme kitlerinden tut da ,her nevi ıvır zıvır var ,
kargo 2 günde geliyor, bu parçalarla ,pajero yu mu yapsam ne ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,107
Kayıtlı Üye Sayımız
166,837
Kaydolan Son Üyemiz
Yusuf dikme

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR