7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,458,136

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
yok böle bir şey ,
benim şişik kasanın şnorkelide ingiltereden çıktı ;D ;D ;D
adamlar işi çözmüş ,pajeroya geçmiş. ;D ;D ;D

http://cgi.ebay.co.uk/Shogun-4x4-snorkel-off-road_W0QQitemZ260550964843QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item3caa0c366b#ht_500wt_1018

Abicim araba 3000 pound olunca arazi şeysine çevirmekte kolay, Defenderler 9000 den başlıyor pahalı araç ;D ;
napıyoruz söyleyin vurup kafayı yatayımmı? bişey yapıcakmıyız ? ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
eren nöbetteyim ,
şimdi bırakıp gitmek olmaz,
hanımı uyandırıp ben gidiyorum demek hiç olmaz ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Abicim araba 3000 pound olunca arazi şeysine çevirmekte kolay, Defenderler 9000 den başlıyor pahalı araç ;D ;
napıyoruz söyleyin vurup kafayı yatayımmı? bişey yapıcakmıyız ? ;D ;D

Valla benim çıkasım var ama,iki kişi başbaşa güneşin doğuşunu seyredersek adımızmı çıkar acaba diye düşünmedende edemiyorum ;D ;D ;D ;D

erenatac' Alıntı:
Valla benim çıkasım var ama,iki kişi başbaşa güneşin doğuşunu seyredesek adımızmı çıkar acaba diye düşünmedende edemiyorum ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D herşey beklenir , ozaman kalsın bu gece , bende yatayım. hafta içi yapalım bişeyler.

erenatac' Alıntı:
Valla benim çıkasım var ama,iki kişi başbaşa güneşin doğuşunu seyredersek adımızmı çıkar acaba diye düşünmedende edemiyorum ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D herşey beklenir , ozaman kalsın bu gece , bende yatayım. hafta içi yapalım bişeyler.

cihan abi olsa gelirdi hem laf söz de olmadı ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:

Tamam abi.. Yarınki MKG planı hala güncel mi?

erenatac' Alıntı:
Tamam abi.. Yarınki MKG planı hala güncel mi?

Sabahki ruh halime göre konuşayım öğleden önce olmaz zaten, sizi ararım napıyoruz diye, çok zor bir parkur vamış onu deneyebilriz. ;)

discovery-V8' Alıntı:
Sabahki ruh halime göre konuşayım öğleden önce olmaz zaten, sizi ararım napıyoruz diye, çok zor bir parkur vamış onu deneyebilriz. ;)

Ok,telefonlaşırız o zaman.

Ben yatıyorum herkese iyi geceler

Bende yatıyorum ,herkese iyi geceler.

şu işe bak kırdığım arka stop ingilterede 5 sterlin ;D ;D ;D
siparişi vermiştim 240 tl ;D ;D ;D

http://cgi.ebay.co.uk/Mitsubishi-Pajero-MK2-OSR-Drivers-Rear-Light-Unit_W0QQitemZ380187548313QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item5884f19a99#ht_522wt_776

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,107
Kayıtlı Üye Sayımız
166,837
Kaydolan Son Üyemiz
Yusuf dikme

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR