7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,458,213

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Abicim araba 3000 pound olunca arazi şeysine çevirmekte kolay, Defenderler 9000 den başlıyor pahalı araç ;D ;
napıyoruz söyleyin vurup kafayı yatayımmı? bişey yapıcakmıyız ? ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
eren nöbetteyim ,
şimdi bırakıp gitmek olmaz,
hanımı uyandırıp ben gidiyorum demek hiç olmaz ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Abicim araba 3000 pound olunca arazi şeysine çevirmekte kolay, Defenderler 9000 den başlıyor pahalı araç ;D ;
napıyoruz söyleyin vurup kafayı yatayımmı? bişey yapıcakmıyız ? ;D ;D

Valla benim çıkasım var ama,iki kişi başbaşa güneşin doğuşunu seyredersek adımızmı çıkar acaba diye düşünmedende edemiyorum ;D ;D ;D ;D

erenatac' Alıntı:
Valla benim çıkasım var ama,iki kişi başbaşa güneşin doğuşunu seyredesek adımızmı çıkar acaba diye düşünmedende edemiyorum ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D
beni unutun,
romantik bir gece geçirin ;D ;D ;D

erenatac' Alıntı:
Valla benim çıkasım var ama,iki kişi başbaşa güneşin doğuşunu seyredesek adımızmı çıkar acaba diye düşünmedende edemiyorum ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D herşey beklenir , ozaman kalsın bu gece , bende yatayım. hafta içi yapalım bişeyler.

erenatac' Alıntı:
Valla benim çıkasım var ama,iki kişi başbaşa güneşin doğuşunu seyredersek adımızmı çıkar acaba diye düşünmedende edemiyorum ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D herşey beklenir , ozaman kalsın bu gece , bende yatayım. hafta içi yapalım bişeyler.

cihan abi olsa gelirdi hem laf söz de olmadı ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:

Tamam abi.. Yarınki MKG planı hala güncel mi?

erenatac' Alıntı:
Tamam abi.. Yarınki MKG planı hala güncel mi?

Sabahki ruh halime göre konuşayım öğleden önce olmaz zaten, sizi ararım napıyoruz diye, çok zor bir parkur vamış onu deneyebilriz.

altug onaran' Alıntı:
cihan abi olsa gelirdi hem laf söz de olmadı ;D ;D ;D ;D

kesin gelirdi, arayıp uyandırsakmı ;D ;D ;D ;D Landrover battı deriz koşa koşa gelir ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Sabahki ruh halime göre konuşayım öğleden önce olmaz zaten, sizi ararım napıyoruz diye, çok zor bir parkur vamış onu deneyebilriz.

Ok,telefonlaşırız o zaman.

Ben yatıyorum herkese iyi geceler

Bende yatıyorum ,herkese iyi geceler.

şu işe bak kırdığım arka stop ingilterede 5 sterlin ;D ;D ;D
siparişi vermiştim 240 tl ;D ;D ;D

http://cgi.ebay.co.uk/Mitsubishi-Pajero-MK2-OSR-Drivers-Rear-Light-Unit_W0QQitemZ380187548313QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item5884f19a99#ht_522wt_776