KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yav olurmu öyle şey onunda bir çalışma noktası var illaki ayrlanması gerekir bence 6-7 cm yükselttin hiç baktırmadınmı kamber açısına lastikler dengesiz aşınsında o zaman görürüsün yav sadece denğesiz aşınma değil araç gezme yapar
Yav olurmu öyle şey onunda bir çalışma noktası var illaki ayrlanması gerekir bence 6-7 cm yükselttin hiç baktırmadınmı kamber açısına lastikler dengesiz aşınsında o zaman görürüsün yav sadece denğesiz aşınma değil araç gezme yapar
bende kit var ulen ,araçı yükselttikten sonra ötürdüm ayara bir değişiklik yoktu ,yarın görürüsün sadece 35 lastikleri takınca ,sola çekme eğilimi başladı ,onada daha bakamadım vakit yok ,sen bakcen ya bir araa
Abi onu bunu bırak ek gelir imkanı buldum. Alalım bi Defender 110, o arka uzun camları sökelim, oraya suntadan bi ek masa yapalım, içeriyede bi ızgara attık mı, köfte ekmek nasıl gider varyaa ;D ;D
Cihan çoktandır Antalya2ya Afyon üzerinden gitmedim.(Konya seydişehir üzerinden gidiyorum) Bu mevsimde Burdur üzerinden mi, yoksa Isparta yolu mu uygun olur.
Cihan çoktandır Antalya2ya Afyon üzerinden gitmedim.(Konya seydişehir üzerinden gidiyorum) Bu mevsimde Burdur üzerinden mi, yoksa Isparta yolu mu uygun olur.
Abi onu bunu bırak ek gelir imkanı buldum. Alalım bi Defender 110, o arka uzun camları sökelim, oraya suntadan bi ek masa yapalım, içeriyede bi ızgara attık mı, köfte ekmek nasıl gider varyaa ;D ;D
Yokya sen hiç 20 yaşında XXXTA görmedin galiba bak nasıl dizel dumanı tütüyor )) hatta geçenlerde Umutun simdiki takozundan bitane vardı önümde resmi hizmet aracı klıma neyin kapattım anca rahat ettim
Nihayet girebildim. reklam sayfaları çıkıyor her ne hikmetse.ben 0800 gibi çıkarım 1200 sularında köroğlu belini geçmeyi düşünüyorum.1600 gibi Antalyada olurum Hanımı ve oğlanı orduevi veya bir otele yerleştirip kampa gelirim. şartlara göre orada kalırım veya otele döner sabah hanım ve oğlanı alıp intikale katılırız.
Mete sen ve Onur online gözüküyorsunuz diğerleri yok.Ayrıca antalya tarafında da bazıları siteye giremediklerinden şikayetci siz eğer siteden hiç çıkmadıysanız belkide ondan rahat girmiş bulunuyorsunuz.Neyse yola çıkacaklara iyi yolculuklar. Antalya da görüşmek dileğiyle..