7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,479,367
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
yunus ben 6-7 cm yükselltim ,kamber mamber aynı , valla
Yav olurmu öyle şey onunda bir çalışma noktası var illaki ayrlanması gerekir bence 6-7 cm yükselttin hiç baktırmadınmı kamber açısına lastikler dengesiz aşınsında o zaman görürüsün yav sadece denğesiz aşınma değil araç gezme yapar

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Yav olurmu öyle şey onunda bir çalışma noktası var illaki ayrlanması gerekir bence 6-7 cm yükselttin hiç baktırmadınmı kamber açısına lastikler dengesiz aşınsında o zaman görürüsün yav sadece denğesiz aşınma değil araç gezme yapar

Yunus bunlarda kit mit yok, altına takoz , torsiyonu bük işlem tamam , sonra araba askıda kalıyor lastikler yere deymiyor en ufak çukurda ;D ;D

Önler bağımsız olduğundan yolda çok gezmez, ama kolay devrilir, o ayrı.

discovery-V8' Alıntı:
Yunus bunlarda kit mit yok, altına takoz , torsiyonu bük işlem tamam , sonra araba askıda kalıyor lastikler yere deymiyor en ufak çukurda ;D ;D

Önler bağımsız olduğundan yolda çok gezmez, ama kolay devrilir, o ayrı.

bende kit var ulen ,araçı yükselttikten sonra ötürdüm ayara bir değişiklik yoktu ,yarın görürüsün sadece 35 lastikleri takınca ,sola çekme eğilimi başladı ,onada daha bakamadım vakit yok ,sen bakcen ya bir araa

cihanülker' Alıntı:
benim torsiyonlar ,orjinallari söktük ,yerine heavy duty ,( ağır hizmet taktık ) ,arka yaylarda aynı şekilde , 4 tanede amortisör ;) ;) ;) ;) ;)

Abi onu bunu bırak ek gelir imkanı buldum. Alalım bi Defender 110, o arka uzun camları sökelim, oraya suntadan bi ek masa yapalım, içeriyede bi ızgara attık mı, köfte ekmek nasıl gider varyaa ;D ;D

Cihan çoktandır Antalya2ya Afyon üzerinden gitmedim.(Konya seydişehir üzerinden gidiyorum) Bu mevsimde Burdur üzerinden mi, yoksa Isparta yolu mu uygun olur.

aslankurt72' Alıntı:
Cihan çoktandır Antalya2ya Afyon üzerinden gitmedim.(Konya seydişehir üzerinden gidiyorum) Bu mevsimde Burdur üzerinden mi, yoksa Isparta yolu mu uygun olur.

abicim ankara ,afyon ,burdur , antalya ,ısparta yolu uzak düşer ,bütün şehri geçersin gerek yok ,konya yolundan sakın deneme bile

fastjunkie' Alıntı:
Abi onu bunu bırak ek gelir imkanı buldum. Alalım bi Defender 110, o arka uzun camları sökelim, oraya suntadan bi ek masa yapalım, içeriyede bi ızgara attık mı, köfte ekmek nasıl gider varyaa ;D ;D
110 defendere gerek yok senin komyonda aynı iş yapar

fastjunkie' Alıntı:
Şekil itibariyle olmaz be abi ;D ;D Bi de bende öyle dizel dumanı yok ;D
Yokya sen hiç 20 yaşında XXXTA görmedin galiba bak nasıl dizel dumanı tütüyor :smiley:)) hatta geçenlerde Umutun simdiki takozundan bitane vardı önümde resmi hizmet aracı klıma neyin kapattım anca rahat ettim

acemi80' Alıntı:
Cihan Mustafa 08 de yola çıkacakmış şu anda problem var gezenbilire giremiyorum diyor
Nihayet girebildim. reklam sayfaları çıkıyor her ne hikmetse.ben 0800 gibi çıkarım 1200 sularında köroğlu belini geçmeyi düşünüyorum.1600 gibi Antalyada olurum Hanımı ve oğlanı orduevi veya bir otele yerleştirip kampa gelirim. şartlara göre orada kalırım veya otele döner sabah hanım ve oğlanı alıp intikale katılırız.

Mete sen ve Onur online gözüküyorsunuz diğerleri yok.Ayrıca antalya tarafında da bazıları siteye giremediklerinden şikayetci siz eğer siteden hiç çıkmadıysanız belkide ondan rahat girmiş bulunuyorsunuz.Neyse yola çıkacaklara iyi yolculuklar. Antalya da görüşmek dileğiyle.. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,124
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR