7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,479,490

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
yok be kaçmaz kolay kolay ama kaçtımı ,şemsiye hesabı olur yani , durup durp arabaya bok atmayın ,bomba gibi expedisyon arabası işte

Abicim bak adam v8 defender diyor, 9,5 diyor, Bir dif parasına v8 defender, üstünede paran artıyor, v8 defender uzun yola gitmez deme, Hüsemen gecen sefer ankaradan çıktı 4 saatte maslaktaydı. bunun 3 misli bagajı en az 20 misli pratikliği var , zorda kalsan dağ başında motoru indirip bindirirsin.

Ekpedisyona böyle arabayla gidilmez, herşey pratik olacak kaputu açınca el yordamıyla arızayı bulacaksın, yerinde onaracaksın ;)

benim safarici arkadaşlarda var defender ve hiluxlar.

her avdan sonra defenderların bir yeri dökülüyor, hiluxe koy yağı suyu devam ;D ;D

selamlar,saygılar.

Yavuz abi sayfaya acilen land roverci arkadaşlar trasfer etmek gerekiyor yoksa :smiley:)) Yoksa bu caponlarla baş edemeyecez haberin olsun :smiley:

Arıza yapmaz yapmaz yaptımı direk bunu kullanıyorsun ;D ;D

[attachment=1]

ToyotaGrenade.jpg

çağlar' Alıntı:

her avdan sonra defenderların bir yeri dökülüyor, hiluxe koy yağı suyu devam ;D ;D

selamlar,saygılar.

Çok normal. Ancak Defender geçer diye kimbilir nerelere nasıl giriyorlardır Defender ile, Hi-Lux hafta içi mal taşıyacağı için kenardan seyrediyordur.

discovery-V8' Alıntı:
Abicim bak adam v8 defender diyor, 9,5 diyor, Bir dif parasına v8 defender, üstünede paran artıyor, v8 defender uzun yola gitmez deme, Hüsemen gecen sefer ankaradan çıktı 4 saatte maslaktaydı. bunun 3 misli bagajı en az 20 misli pratikliği var , zorda kalsan dağ başında motoru indirip bindirirsin.

Ekpedisyona böyle arabayla gidilmez, herşey pratik olacak kaputu açınca el yordamıyla arızayı bulacaksın, yerinde onaracaksın ;)

v8 diyecek bir şeyim yok , ama geçen gezide ankaradakinde ,artçı oldum 3 tane defender yokuşlarda 40-50 ile çıktılar bayılttılar beni yahu ,bir tanesinden köfteci dükkanı gibi duman çıkıyordu , valla bayıldım billa bayıldım yolda

çağlar' Alıntı:

selamlar,saygılar.

;D ;D ;D Dökülse benimki dökülür , dökülecek bişeyide yokki nesi dökülüyor onuda anlamadım ;D

cihanülker' Alıntı:
v8 diyecek bir şeyim yok , ama geçen gezide ankaradakinde ,artçı oldum 3 tane defender yokuşlarda 40-50 ile çıktılar bayılttılar beni yahu ,bir tanesinden köfteci dükkanı gibi duman çıkıyordu , valla bayıldım billa bayıldım yolda
Sana büz dizel al diyen yok zate :smiley:

discovery-V8' Alıntı:

aslında bu söylediğinede katılıyorum yavuz..mekanik olan az dertli olur..

onada uygun toyota modellerimiz mevcut.

3798786615_c14524b04c_b.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,124
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.