KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
mustafa abicim ankaradan yaklaşık sen dahil toplam 9 arabayız , benim şahsi fikrim ( organizasyon içinde olduğum için ) sabah 07 gibi yola çıkmak ,benimle birlikte , çağlar ve eren arkadaşımızda gelecekler ,biraz tempolu giderek saat 13-14 civarı orada olmayı planlıyoruz , ister bize katılın ,biraz tempolu olabilir ,isterseniz daha geç saate çıkacak kerim ve öteki arkadaşlara ,veya sizin bir planınız varmı ??
kerim çarşamba ,özellikle perşembe gecesi hava sıcaklığı ankarada - 11 gösteriyor ve kar yağışlı, cuma,cumartesi kar yağışlı ,yani hava sakat geceye kalmasan çok iyi olur ,birde ankara grubunun ,yani bizim haricimiz de olan arkadaşlarımızın araba kullanma ,şeklini bilmediğim için ,konvoy düzeni değilde ,serbest çıkış ve sürüşün daha uygun olacağını düşünüyorum ,yani konvoysuz ,daha az riskli olur gibime geliyor ne dersin ??
kerim çarşamba ,özellikle perşembe gecesi hava sıcaklığı ankarada - 11 gösteriyor ve kar yağışlı, cuma,cumartesi kar yağışlı ,yani hava sakat geceye kalmasan çok iyi olur ,birde ankara grubunun ,yani bizim haricimiz de olan arkadaşlarımızın araba kullanma ,şeklini bilmediğim için ,konvoy düzeni değilde ,serbest çıkış ve sürüşün daha uygun olacağını düşünüyorum ,yani konvoysuz ,daha az riskli olur gibime geliyor ne dersin ??