7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,144,738

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Maşallah ;D ;D ;D

Benim realdeki park yerlerim gibi ;D ;D, birde çankayada kaldırım babalarının üzeri çok güzel ama camımı boyadılar beyaz sprey boyayla çıldırdım, tüm sokağı yakıyordum nerdeyse ;D ;D
Günaydın, ;D ;D ;D
Hadi ya o araç seninmiydi ;D ;D ;D

Günaydın kerim bu arada bir şey söyleyeyim hazır Sevtap yokken pazar günü yaylaya gittiğimde telsizi standart anteni ile (araç anteni değil) (8 pilli batarya ile) yanıma almıştım yaylada bir sürü fransızca, ispanyolca, italyanca konuşmalar duyuluyordu. denizdeki gemicilerin konuşmaları diye düşündük.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Günaydın, ;D ;D ;D
Hadi ya o araç seninmiydi ;D ;D ;D
Ben sana demiştim bu araçı bir yerden gözüm ısırıyor diye,sende st...ir et nasıl olsa LR demiştin gördünmü? Bundan sonra olacaklardan ben sorumlu değilim. ;D

aslankurt72' Alıntı:
Ben sana demiştim bu araçı bir yerden gözüm ısırıyor diye,sende st...ir et nasıl olsa LR demiştin gördünmü? Bundan sonra olacaklardan ben sorumlu değilim. ;D
;D ;D ;D
Komutanım konuyu aramızda tartışalım isterseniz ;D ;D ;D
acemi80' Alıntı:
Böylece telsizin gücü daha iyi anlaşılmış oldu.
Hocam bir de araç antenini taksanız ,Suriye,Mısır ,İsrail yaparsınız.
Bizim az kaldı yakında Ukraynayı dinleyeceğiz ;D ;D ;D

;D ;D ;D

Bütün zorunuz buna zaten ;)

aslankurt72' Alıntı:

Keriiiim keşke öle demeseydin ;D ;D ;D

;D ;D ;D
Komutanım konuyu aramızda tartışalım isterseniz ;D ;D ;DHocam bir de araç antenini taksanız ,Suriye,Mısır ,İsrail yaparsınız.

Galiba öyle olacak ;)

SDC' Alıntı:
Yaa böle birşeye gerek var mı ??? ??? ???

Ben bunu serbest muhabbete taşımak durumundayım...

Bırak kalsın adamlar sevgilerini ifade ediyorlar birazda insani yönlerimiz açığa çıksın :D :D :D

acemi80' Alıntı:
Bırak kalsın adamlar sevgilerini ifade ediyorlar birazda insani yönlerimiz açığa çıksın :D :D :D

Hocam her aklına esen istediği yerde başlık açarsa ne olur?

Ve sizce sevgi gösterisi mi bu başka bir şey mi?

SDC' Alıntı:
Hocam her aklına esen istediği yerde başlık açarsa ne olur?

Ve sizce sevgi gösterisi mi bu başka bir şey mi?

Valla genel politikaya ters düşüyorsa değiştir bir şey diyemem ama ben okuduğumda sadece yüzümde bir gülümseme belirdi. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR