7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,144,779
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

altug onaran' Alıntı:
ağlama duvarı gibi birşey galiba ;D ;D

madem içinde bu kadar yer yapıcaktı niye gidip o vatandaşa söylemezsin ki ??? burda günlük gibi sergilesin :smiley:

Altuğcum buna kaba tabirle kendi b.k.yla kavga etmek denir ;D ;D ;D ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
tekerli tabut, içine oturun 2 dakikada fikriniz değişir daracık bişey insanın ruhu sıkılıyor.

Kardeşim biz senin gibi iki porsiyon değilizki her koltuğa sığıyoruz. Terios koltuğu bile bana geniş geliyor ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Çok felsefi, bizi aşar ;D ;D ;D

Hocam ne felsefesi yahu, konuyu başlatan o abla, doluymuş sanırım ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
çıkarın şu çirkin şeyleri sayfamızdan ;D tekerli tabut, içine oturun 2 dakikada fikriniz değişir daracık bişey insanın ruhu sıkılıyor.

Bu olur mu ;D ;D ;D

Park yeri bulamamış Elizabeth, çok da fi fi ;D ;D (bkz. kadruşka/gezenbilir ekşi sözlük :D :D :D )

Arazide de şehirde de süper o, caponlar daha hesap yapadursun ;D ;D ;D ;D

13122009069.png

SDC' Alıntı:

Bu olur mu ;D ;D ;D

Park yeri bulamamış Elizabeth, çok da fi fi ;D ;D (bkz. kadruşka/gezenbilir ekşi sözlük :D :D :D )

Çok hoş sanki Elizabeth e has bir park yeri ayrılmış

SDC' Alıntı:

Bu olur mu ;D ;D ;D

13122009069.png

Maşallah ;D ;D ;D

Benim realdeki park yerlerim gibi ;D ;D, birde çankayada kaldırım babalarının üzeri çok güzel ama camımı boyadılar beyaz sprey boyayla çıldırdım, tüm sokağı yakıyordum nerdeyse ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Kardeşim biz senin gibi iki porsiyon değilizki her koltuğa sığıyoruz. Terios koltuğu bile bana geniş geliyor ;D ;D ;D

Hocam enine sorun yok boyuna dar ;D Defendere rahatsız diyelerin bir denemesini tavsiye ediyorum ;D

SDC' Alıntı:
...............Arazide de şehirde de süper o, caponlar daha hesap yapadursun ;D ;D ;D ;D

Defender dışında hepsi yalan , nekadar hesap yaparsan yap daha iyisi yok. Hergün dahada vuruluyorum ben defender e . yok böyle bişey ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=0pOAImQYg6k

SDC' Alıntı:
Hocam ben anlamadı ::smiley:

Yenge "hadi yat artık" mı demiş ;D ;D

Sevtap Hanım,
Anlamamanız çok normal çünkü siz askerlik yapmadınız.Askeri kışla ve kurumlarda mesai Boru çalarak bildirilir.Yat borusu,kalk borusu yemek borusu gibi.
İkinci olarak da Malum bende eski asker olarak 30 küsür senenin alışkanlıklarından kurtulamıyoruz. Sabah her halukarda oğlum 6,30 da kaldırıyor.Kendileri 32 yaşında otistik olup hasta yaralı falan filan dinlemez kurallara mutlaka uydurur.Onun için gece 24.00 ü geçirmeden yatmam gerekiyor.Hatunun bir günahı yok oda boru çalacak değil ya.kibarca bekci düdüğünü çalıp saatin geldiğini hatırlatıyor. Eh bizde uyguluyoruz.Hepsi bu.

discovery-V8' Alıntı:
Defender dışında hepsi yalan , nekadar hesap yaparsan yap daha iyisi yok. Hergün dahada vuruluyorum ben defender e . yok böyle bişey ;D ;D

Bu videoyu ilk seyrettiğimde buzun altından defender çıkacak zannettim.

Günaydın :smiley:

Sn.Aslankurt anlamadım derken espri yaptım ;)

Yoksa benim anlamadığım hiç birşey olamaz ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR