cihanülker
Zirve
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
bu arada ne oldu gezi işi yattımı ,gidiyormuyuz ;D
bu arada ne oldu gezi işi yattımı ,gidiyormuyuz ;D
cihanülker' Alıntı:hoşbulduk arkadaşlar bolu sonrası ,dörtdivandan ,ankara gişelere 20 km kalaya kadar tipi kar var ama ,yolda mola dahil , 3 saate geldim hee birde kokareç yedim yolda ;D
Kısmet Yavuz bey, o da olur. Önce iş, dediğiniz gibi, yeter ki canımız sağ olsun...discovery-V8' Alıntı:Ali bey sizide hocamın videolarından tanıyoruz ;D , yakından tanışmayıda çok istemiştim ama olmadı .
cihanülker' Alıntı:bu arada ne oldu gezi işi yattımı ,gidiyormuyuz ;D
discovery-V8' Alıntı:Bence siz gidin, 6 kişi fena değil, bu rakama tekrar ulaşamayabiliriz.
amanos80' Alıntı:Kısmet Yavuz bey, o da olur. Önce iş, dediğiniz gibi, yeter ki canımız sağ olsun...
" tanıyoruz" un yanında ki (;D) nin özel bir Capon ilişkisi yoktur umarım! ;D
altug onaran' Alıntı:abi yolda kokoreci nerden buldun ??? aklımda bulunsun kesin lazım olur ;D
altug onaran' Alıntı:abi yolda kokoreci nerden buldun ??? aklımda bulunsun kesin lazım olur ;D
altug onaran' Alıntı:yavuz abi beni iki kişi sayabilirler ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:ümitköyde guşgana diye kebabçı var ,7/24 grubu iyi bilir orad yuttum eve girmeden
discovery-V8' Alıntı:Bence siz gidin, 6 kişi fena değil, bu rakama tekrar ulaşamayabiliriz.
altug onaran' Alıntı:bende otobanda diye düşünmüştüm ;D ;D ;D ;D oraya gelene kadar atıştırmak için ;D
ben cümbür cemaat ,tam kadro bir çıkarma yapalım derim,cihanülker' Alıntı:valla muhabbet kalabalıkla olur , ama ufuk abi ,kerim ,altuğlar ne derse ben uyarım giderim yani ;D ;D
Yunus Bey,3 defa dır video bekletip bekletip sonunda bulunamadı yazan ingilizce bir yazı çıkıyor yani izleyemedim.yunus bager' Alıntı:Komutanım seriesin büyüsüne kapıldı galıba sesi çıkmıyor))