7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,147,856
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
O zaman şimdiden hazırlıklara başlayım sizede bir defendere aldırabiliriz :smiley:))
Onu kastedmemiştim etkinlik ertelenme uyarım.Etkinlik iptal ben tek başıma gidebilirim çevrenin beklentiye girmesi nedeniyle. Ancak defendere ın ne olduğunu pek bilmiyorum ama Mete Hocanınki gibi eski bişiyse ben almıyayım teşekkürler.

Etiketler

Yaaa arkadaşlar sabahtan beri internel ile boğuşuyorum aynı sorun sizdede varmı bune yavvv modemi tekmelşemek istiyorum :mad: :mad:

yunus bager' Alıntı:
Yaaa arkadaşlar sabahtan beri internel ile boğuşuyorum aynı sorun sizdede varmı bune yavvv modemi tekmelşemek istiyorum :mad: :mad:

Bende aynı durumdayım yeni sayfa açılırken kapanıyor

aslankurt72' Alıntı:
Kerim Bey,
Mahcup oldum gerçekten. ben sizin sigara içebileceğinizi hiç düşünmemiştim.Sigarayı sevmiyorum ama bulunduğum yerin kurallarına uyacak kadar da hayat terübem var. örneğin, misafir ev sahibine,gemi veya ucak yolcusu rütbe ve makam olarak kaptan,pilot veya LR sürücüsünden üst durumda olsa da onun kurallarına uymak durumundadır.
kurallar kesin ve net,kapalı mekanlarda yasak ;D ;D ;D

aslankurt72' Alıntı:
Onu kastedmemiştim etkinlik ertelenme uyarım.Etkinlik iptal ben tek başıma gidebilirim çevrenin beklentiye girmesi nedeniyle. Ancak defendere ın ne olduğunu pek bilmiyorum ama Mete Hocanınki gibi eski bişiyse ben almıyayım teşekkürler.
amanos80' Alıntı:
Dakika 1, gol 1...
Arkadaşlar bırakında komutanım Japon mucizesini tatsın biraz! Daha 4 çekere bile takmadı.

ufukozkan' Alıntı:
Doğru söylemiş Kötü defenderın nesini beğenicekdi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
acemi80' Alıntı:
Valla Yunus o zor biraz işte. Terios alınca bile dağların canavırını aldım diye bakıyor ;D ;D ;D
ooo desenize benden çekeceğiniz var ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:

Yunus yoksa modemin markasıda defender mı Eğer defendersa at gitsin Git capon modemi al sorun kalmaz dostum ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

aslankurt72' Alıntı:

Mustafa bey Defender'ı askeriyeden bilirsiniz diye düşünüyorum. Ordunun kullandığı Land Rover'ların modeli Defender oluyor. Hocamın ki Defender'ın atası sayılır.

Arkadaşlar çok özür diliyorum, elimden birşey gelmedi, bu geziye gidememe stresi benim iş stresimi bile aştı, Mete hocamın yaptığı hazırlıkları hatırladıkça daha da kahroldum.

Malum ben özel bir şirket adına devletin işini yapıyorum, çoğu zaman günde 18-19 saat çalışıyorum, Aralık ay ı benim için en kritik ay, her yıl benzer sıkıntılar başımıza gelir, Bir yıl sonra yapacağımız işlerin sözleşmelerine bu ay karar verilir, 6 ayrı daire başkanlığı ve 3 ayrı birim daha önümüzdeki yıl bizimle çalışıp çalışmayacağına karar verir, Bu sebeple önümüzdeki yıl bir işimin olup olmaması bu aya bağlı. Çok uzatmayacağım bir ümit gelebilirim gibi gelmişti bana ama olmadı adı üzerinde bu iş , işim olmazsa hobilerimde olmaz. Gidemeyenlerin tamamınında sorunları işle ilgili, yani işten kaytarma şansımız yok, düzen böyle kurulmuş.

Hepinizden tekrar çok özürdiliyorum beni bu seferlik affedin (Özellikle Mete Hocam), Cuma öğleden sonra bir toplantı daha koydular buna benim itiraz şansım yok, onlarca şube müdürü bir araya toplanırken ben gezmeye gidiyorum diyemezdim. Cuma günü işimin kaçta biteceği belli değil bittiğindede zaten ayakta duracak halim kalmaz, muhtemelen perşemden yine uykusuz olacağım. Bunun üzerine 1200 km yol bir gün için yapılmaz mantıklı düşünmek lazım.

Gidebilecek durumda olanların Cuma günü sabahtan gitmesi bence en uygunu yoksa gidip mangal yakıp geri gelinmez o kadar yoldan.

En başta Aralık ayına plan yaparken bu gibi şeylerin olabileceğini hatırlatmıştım, gelebilecek durumda olsam gerçekten gelirdim olmadı maalesef son sözüm bu: "Ben gelemiyorum, Sizinde benim veya bizim yüzümüzden keyfinizin kaçmasını istemiyorum, Lütfen gidin ve bizim içinde eğlenin."

Son bir konu ocak sonuna kadar hiç bir kamplı geziye katılma şansım yok, günübirlik haftasonu gezilerine veya hafta içi akşamları 3-5 saatlik eğlencelere ertesi gün ki iş durumuma göre katılabilirim.

Söyleceklerim kısaca bunlar, Hocam tekrar özürdiliyorum.

ufukozkan' Alıntı:
Yunus yoksa modemin markasıda defender mı Eğer defendersa at gitsin Git capon modemi al sorun kalmaz dostum ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Keşke defender olsaydı ;D ;D ;D

aslankurt72' Alıntı:
Ancak defendere ın ne olduğunu pek bilmiyorum ama Mete Hocanınki gibi eski bişiyse ben almıyayım teşekkürler.
Mustafa bey önce teknik açıklama yapayım ondan sonra gösteririm defendere laf sokmak nasıl olurmuş ;D ;D ;D
Mete hocanım aracı series3 dür aynı aracın seri 2 sini 22 sene kullanmışlığım vardır bu sayfada en teçrubeli seriesci benim 8) 8) seri3 den sonra üretilenler defenderdir

emrahmarti' Alıntı:
Mustafa bey Defender'ı askeriyeden bilirsiniz diye düşünüyorum. Ordunun kullandığı Land Rover'ların modeli Defender oluyor. Hocamın ki Defender'ın atası sayılır.
yaw ben Tb. ve Alay K.lıklarım sırasında arazi aracı olarak landrover vardı ama onlar öncelikle hakiydi ve Mete hocanınkine hiç benzemiyordu çok güzel araçlardı.

Hayır yavuz özür dilemene gerek yok zaten senin durumunu biliyor ve umutla bekliyorduk. İnsnların elinde olmayan sebeplerle çok istediği birçok şeyi yapamayacağını görecek kadar yaşadım bunu Sevtap'a da yazdım eğer mümkün olsaydı gelecektiniz gelmeyi en az diğer arkadaşlar kadar sende istiyordun. Üçünüzünde mazereti geçerli mazeretler. Bundan sonra yapılacaklara da yine diğer arkadaşlar karar verecek.
Gelirlerse mutlu olurum ama başka bir zamana bırakırlarsa da anlayabilirim.

aslankurt72' Alıntı:
yaw ben Tb. ve Alay K.lıklarım sırasında arazi aracı olarak landrover vardı ama onlar öncelikle hakiydi ve Mete hocanınkine hiç benzemiyordu çok güzel araçlardı.
Tamam şimdi anlaştık ;) ;)

Image00011.jpg

acemi80' Alıntı:
Hayır yavuz özür dilemene gerek yok zaten senin durumunu biliyor ve umutla bekliyorduk. İnsnların elinde olmayan sebeplerle çok istediği birçok şeyi yapamayacağını görecek kadar yaşadım bunu Sevtap'a da yazdım eğer mümkün olsaydı gelecektiniz gelmeyi en az diğer arkadaşlar kadar sende istiyordun. Üçünüzünde mazereti geçerli mazeretler. Bundan sonra yapılacaklara da yine diğer arkadaşlar karar verecek.

Hocam ertelemek en mantıklısı olacak Tam kadro olsun derim .....

Herşeyde bir hayır vardır.....

acemi80' Alıntı:

Hocam valla hemde heryeri eksik defenderle gelmeyi bile göze almıştım o yolu kısmet değilmiş :( , ertelesek bile benim şubata kadar gelme ihtimalim yine yok, neyapalım bimiyorum , ama hazır 6 kişi varken sizde bukadar hazırlık yapmışken bence gelsin arkadaşlar. Tek ve hızlı araçla yol yorucuda olmaz daha çok zaman geçirirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,641
Kaydolan Son Üyemiz
kimsesiz69

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR