7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,147,626

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
16 inç oluyormuydu senin jantlara ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Sus sus , bugünki psikolojiyle değil 16 , 6 inch e bile razıyım ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Arkadaşlar yaylada yeterince basınca sahip suyum var ancak bu sudan elektrik üretmek için yeterli bilgi birikimim yok bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim.

Öğrenmek istediğim basit, aydınlatmada kullanabileceğim miktarda elektrik enerjisinin üretimini sağlayacak düzenek ve bu iş için gerekli malzemeler.

Mete hocam ne yapıyorsunuz yahu,2günlüğüne geliyoruz ;D ;D ;D
Söyleyelim onaran kardeşler bir şeyler düşünür ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
sende hangi boyuttasın bilader ;D ;D ;D ;D

b..mb..k durumdayım, psikolojim bozuldu, Defendere dokunamadım bugün galiba ondan , ümitköye inip geldim hemde Discoyla düşün yani :(

Ben kaçtım arkadaşlar , çalışmam gerek, ilerleyen saatlerde gelir bir bakarım. bye

hocam böyle bir sistem kurulabilir veya buna ilave olarak güneş enerjisi takviyesi yapılabilir

http://www.sahibinden.com/ruzgar_turbunu-00WQQaXQQ19072679WQQpXQQdisplayitem

cihanülker' Alıntı:
valla bir dizi var ya ,behlül diye bir amca var gelene geçene ,üflüyor , ne alakaysa ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D,

El kol sallasa neyse, bir alaka kurulabilir. :D

hocam sisteme bunlarda sisteme ilave edilebilir

http://www.sahibinden.com/gunes_enerjisiyle_elektrik_uretmek_bakmadan_gecmeyin_!!-70WQQaXQQ18347452WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/40a_12_24v_gunes_paneli_ve_ruzgar_turbini_sarj_kpntrol_cihazi-89WQQaXQQ11210091WQQpXQQdisplayitem

tabi birkaç marin veya jel akü takviyesiyle

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Mete hocam ne yapıyorsunuz yahu,2günlüğüne geliyoruz ;D ;D ;D

:D :D :D :D :D :D Bu hep kafamda olan ama bir türlü yapamadığım bir şey bizim okuldaki elektrikçilere(müh.) sordum bir çare üretememişlerdi aklıma geldi belki burada bir çare bulunur diye.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR