7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,144,138
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
emrahçım yalnı unutmayalım hilüx ,defender gibi 20 tane eskitir .çok acaip bir araç ,dayanıklı,kırılmıyor ,hoş ilgi alanımda değil ama gerçekten çok sağlam ;)

Çok sağlam olabilir ama onun servis masrafları ile bi Def alıp ondan daha uzun süre sağlıklı kullanırsın ;D ;D ;D arazide de burası kırıldı, şurası çizildi diye düşünmeden gidersin ;D ;D ;D ;D

Etiketler

emrahmarti' Alıntı:
Çok sağlam olabilir ama onun servis masrafları ile bi Def alıp ondan daha uzun süre sağlıklı kullanırsın ;D ;D ;D arazide de burası kırıldı, şurası çizildi diye düşünmeden gidersin ;D ;D ;D ;D

parçaları çok ucuzmuş ,kullanan lar söylüyor ama eski kasaları ,onurunki değil ,servis masrafı yok ,çünki sanyiyie takılıyor eski modeller ;D

altug onaran' Alıntı:
abi kolay değil üzerinden ingiliz çetesi geçti ;D ;D ;D ;D ;D
baktık İngiliz çetesi araçları gibi çok hafif kalıyor, ;D ;D ;D
takviye 2 japon verdik,esas ben sizin takımda olacaktım ki o zaman görecektiniz şenliği ;D ;D ;D

onur zaten 15 kapsülün 1 tanesi batladı yazın oynarsak dahada zevkli olucak

hem maskede buğu derdi de olmaz

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Ayda bir bence yapalım,çok zevkliymiş .

Bi dahakine ben de gelicem :(

Çok kıskandım sizi ama ben gelince katılmasını istediğim biri var (Onur bilir) o da gelsin ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.