7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,143,944
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

hay anasını rezil olduk yaaa..
ben bunları hatırlamıyorum, absinht vermişler bana, bu videolar ne zaman çekildi neler oluyor....

Etiketler

Ben dedim abi adam kendinde değildi diye :D
Bu arada ihale ayın 9 unda Onur ;D

fastjunkie' Alıntı:
hay anasını rezil olduk yaaa..
ben bunları hatırlamıyorum, absinht vermişler bana, bu videolar ne zaman çekildi neler oluyor....
EE defender kimilerine kekemelik yapar kimilerinede unutkanlık yapar ;D ;D ;D ;D ;D
Yandın san virüs seni işledi artık tek çözüm land rover ;D ;D ;D
sen birdaha defender hakında konuşta o zaman ben sorarım sana ;D ;D ;D

http://www.sahibinden.com/1992_model_dizel_defender_acil_!!!-62WQQaXQQ18613239WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto&photo=3#mega
acele edipte böyle defenderlere bakma kazıklandığını bile anlamssın sen şimdi defender sarhoşusun kandırırlar seni ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
EE defender kimilerine kekemelik yapar kimilerinede unutkanlık yapar ;D ;D ;D ;D ;D
Yandın san virüs seni işledi artık tek çözüm land rover ;D ;D ;D
sen birdaha defender hakında konuşta o zaman ben sorarım sana ;D ;D ;D

Yahu ben tüm defenderlara demedim ki, Yavuz abininki olmuş dedim :smiley:)

aslında onur çok fazla isabet aldı (bende kafadan vurdum ;D ) ondan dolayı olabilir eğer böyle bir etki yapıcağını bilseydik çok daha önceden uygulardık bu tedaviyi

fastjunkie' Alıntı:
Yahu ben tüm defenderlara demedim ki, Yavuz abininki olmuş dedim :smiley:)
Kıvırma kıvırma
ben açık açık duydum duymam gerekeni
aynı şey sadece senin başına gelmedi istersen sevtap ablana sor oda ilk abimin defendere binmişti :smiley:)))))))))))))))

bu video bende dursun lazım oldukca kullanırım ;D ;D ;D ;D

th_008sertdavranmak.jpg

Yavuz abi iyi geceler,

Onur videoya kaydedilmemiş bazı itiraflarında benim hafızamda ;D ;D ;D ;D İnsan kafaya darbe almayınca unutmuyor işte ;D ;D ;D ;D

Arthur ile tur atana kadar Disco almaya niyetliyim diyordu, hızlandırılmış kurs sonrasında TYT nın periyodik bakım parasına alırım bi Defender paşa paşa binerim demeye başladı ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
sıkışsa iyi yaktılar yaktılar ;D ;D ;D ;D

Onur bu, bu gün yeni bir kimlikle çıkar. Dünkü olaylar olmamış gibi davranır :D :D

Bir şekilde atlatır bunu da

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR