discovery-V8
A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Cihan sende foto yokmu?
Cihan sende foto yokmu?
altug onaran' Alıntı:arkadaşlar sadece iki defa cihan abi tarafından vuruldum biri kolumdan ikinciside de kapsül elimde patladı ama LR nin direksiyona geçince iyileşti ;D ;D ;D ;D
,,yok yavuz benim kızlar senin makine ile birde altuğun makinası ile çekmişlerdi ben unutmuştum makinayı iş yerindediscovery-V8' Alıntı:Cihan sende foto yokmu?
fastjunkie' Alıntı:Katılıyorum abicim, alandan ilk ayrılan Yavuz Yavuz isimli oyuncudur..
;D ;D ;D
altug onaran' Alıntı:arkadaşlar sadece iki defa cihan abi tarafından vuruldum biri kolumdan ikinciside de kapsül elimde patladı ama LR nin direksiyona geçince iyileşti ;D ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Vurulduğum için çıkmadımki dakika 1 gol 1 ayağım kayıp şebek gibi çamura kapaklandğım için çıktım ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:Oha be, ben herkesi vurdum en az 1 kere.. Ha patlamayan topları sayıyorsan o ayrı.
discovery-V8' Alıntı:eğer beni sırtımdan vuran sen değilsen beni vurmadın çamura kapaklandığımdakilerden sadece 1 tane belime geldi oda patlamadı. ;D ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:Vurdum abicim, ilk el ben vurdum seni. Hatta sen benim arkamdan dolaşacakken ben seni gördüm de senin arkandan dolaştım. Sen yere yattın sonra, Orada totoşa nişan alarak bi 10 15 sıktım sana demek sadece 1(!) tanesi denk gelmiş.))
cihanülker' Alıntı:arkadaşlar ben yatıyorum iyi geceler hepinize ;D
cihanülker' Alıntı:arkadaşlar ben yatıyorum iyi geceler hepinize ;D