7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,940
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D kim vurdu seni ;D ;D ;D ;D

kim vurmuş olabilir ;D ;D ;D ;D ;D

Onurun söylediklerine inanmayın , birtek topuğumdan birde sırtımdan vuruldum başka yok elimde deliller var ;D ;D Japon takımını hep kafadan zımbaladık , 10 oyunun 9 u bizim, bir oyunda mermimiz bitti ;D

Etiketler

Onurun söylediklerine inanmayın , birtek topuğumdan birde sırtımdan vuruldum başka yok elimde deliller var ;D ;D Japon takımını hep kafadan zımbaladık , 10 oyunun 9 u bizim, bir oyunda mermimiz bitti ;D
[/quote

sana artık diyecek bir şey bulamıyorum ,ulen daha düüütttt düdük çaldı ,ilk çıkan sen değilmiydim ,onur totodan şişledi ya , hemde 1 dak sürmedi , bende çon çon ları koruyayım derken kafadan yedim yavvvv

ufukozkan' Alıntı:
Nasiiiiiiiiii bu ne demkdirki sen yerde yatarken baskına uğramışın ;D ;D ;D ;D ;D

yok len yerde yatarken birtek kapsül çarptı, vuruldum diye çıktım meğer patlamamış, üzerimde boya yoktu, topuğu sperin altından gelen bir kapsül vurdu, sırtımdan uzak mesafeden ayakta vurdular ;D ;D ;D

Onur delik deşik oldu , kafa ,dizler, toto ,göğüs vurmadığımız yer kalmadı ;D ;D

Ama Cihanın kule maceraları vardı süperdi gülmekten öldüm ya ;D ;D ;D ;D

işte japon takımı sarı yelekliler ;D ;D ;D ;D G4 turuncusu mermi izlerini sayın ;D ;D

101_6615.jpg
101_6625.jpg
101_6610.jpg
101_6611.jpg
101_6603.jpg
101_6584.jpg
101_6568.jpg
101_6612.jpg

cihanülker' Alıntı:
[/quote

sana artık diyecek bir şey bulamıyorum ,ulen daha düüütttt düdük çaldı ,ilk çıkan sen değilmiydim ,onur totodan şişledi ya , hemde 1 dak sürmedi , bende çon çon ları koruyayım derken kafadan yedim yavvvv

Katılıyorum abicim, alandan ilk ayrılan Yavuz Yavuz isimli oyuncudur..

;D ;D ;D

O kimse kendini kaptırmış oyuna ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
ya yemediğim yer kaldımıki , benim siperi taradı adamlar boyadan demirler gözükmüyordu ,hatta bir ara arkadaşlardan bir tanesi ,adı bende saklı , kafama atacaktı , silahi çok güldüm . çokkk

cihan abi bugün çok koştu (!) ;D ;D ;D ;D
kulede kafayı gizliyor ama alt taraf komple açıktı deve kuşu misali ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

arkadaşlar sadece iki defa cihan abi tarafından vuruldum biri kolumdan ikinciside de kapsül elimde patladı ama LR nin direksiyona geçince iyileşti ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

SON KONULAR

Geri