7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,864
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
evet artık bende yeni görevimle başbayım ,sorumluluklarım biraz daha arttı, bende sabah farkettim ;D ;D

Cihan abi, tam olarak hangi projeleri yöneteceksin sen şimdi ??
Proje sıkıntısı çekersen, Kiev'de projeler bekliyor, ilk tatilde kafile kafile proje yaratabilirim ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

SDC' Alıntı:
Yorum beklemiyorum, ben yorumumu çoktan yaptım, seçimimi de...

Çok beylik gelebilir ama bu böyle: hayatımız tercihlerimizdir...

Toplum kurallarımız Onur'u da, Onaran'ları da size benzetir merak etme...

Size artık "MARTI" diyecem, kelebek demiycem çünkü onlara benziyorsunuz ;)

Ama bu kitabı okumadan ne demek istediğimi asla anlayamazsınız, lütfen alın okuyun, okuyanlar anlamıştır zaten ;D

MARTI / RICHARD BACH

Abla ben bu tanımlamaya karşıyım. Üzerime alınırım. Benim lakabım MARTI zaten. Başka bir kanatlı canlı ismi düşünelim arkadaşlar için.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Martıyı oku ;D ;D ;D
ofroadçıların,veya telsizcilerin el kitabı olabilir ;D ;D ;D
hep daha ileriye ;D ;D ;D
Sınır yok .

Sen bu kitabı sakin bir zamanda bir daha oku canım ;D

Ha siz ofroyt ve telsiz olaylarına daha özgür, daha onurlu olmak için girdiyseniz ona sözüm yok ::smiley:

discovery-V8' Alıntı:
özetini okudum ;) Nereye istersen oraya uydurabiliyorsun ;D

Allah Allah siz yanlış şeyi mi okuyorsunuz acaba ???

Kitabı okuyan herkes gibi benim de aklımda tek bir kavram oluşmuştu :smiley:

Yok öyle bir her yere uydurma durumu ;D ;D

emrahmarti' Alıntı:
Abla ben bu tanımlamaya karşıyım. Üzerime alınırım. Benim lakabım MARTI zaten. Başka bir kanatlı canlı ismi düşünelim arkadaşlar için.

Ablam sen Jonathan ol, bunlar diğer martılardan olsun ;D

O en yükseğe kanat çırpamayan martılardan olsunlar ;)

SDC' Alıntı:
Ablam sen Jonathan ol, bunlar diğer martılardan olsun ;D

O en yükseğe kanat çırpamayan martılardan olsunlar ;)

Ablacım ben zaten uzun bir süre arkadaşlarımın telefonlarında Jonathan olarak kayıtlıydım. Ki üniversiteden beni tanıyıpta hala adımı bilmeyen insanlar var.

Ben bu kitabı okuduğumda araca yeterli modifiye sağlanırsa,her şey yapılır ana fikrini çıkarmıştım ;D ;D ;D
Algıda değişiklik bu olsa gerek ;D ;D ;D

Elizabeth, Arthur, Jonathan... noooluyoz yahu? Nooldu güzel Türkçe'mize?

nkurtkaya' Alıntı:
Elizabeth, Arthur, Jonathan... noooluyoz yahu? Nooldu güzel Türkçe'mize?

yunus bager' Alıntı:
Zate Türkceyi zor konuşup zor yazıyorum birde başımıza bu dilinden anlamadığım kelimeleri getirdiler ::smiley: ::smiley:

http://tr.wikipedia.org/wiki/I._Elizabeth

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kral_Arthur

http://tr.wikipedia.org/wiki/Jonathan_Swift

İngilizlere biniyoruzda biraz :eek: :eek: :eek: ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
evet artık bende yeni görevimle başbayım ,sorumluluklarım biraz daha arttı, bende sabah farkettim ;D ;D
Şimdi farkettim olayı ;D ;D ;D
Cihan hayırlı olsun,
Dur ya kafamda drunk la ilgili bir proje vardı,
sana danışayım ;D ;D ;D

Yahu Ömer bu Jonathan bildiğin martı, Jonathan Swift değil ;D ;D

Martı Jonathan Livingstone :smiley:

Kitaptan bana çok uygun olduğunu düşündüğüm 3 özet paragraf :

...Ailesinin tepkisi üzerine kısa bir süre diğer martılar gibi olmaya çalışsa da bu onu mutlu etmez ve yeniden uçuş denemelerine başlar...

...Çalışmaları yüzünden toplanan “martı kurultayının” onu ödüllendireceğini düşünen Jonathan tam tersi bir tepkiyle karşılaşır: Toplumun saygınlığını sarsmakla suçlanmaktadır. Sürgün edilir. O yaptıklarından pişmanlık duymadan çalışmaya devam eder...

... Martı Jonathan’a göre hiçbir sınır olmamalıdır. Eğitmeni Sullivan ile uçuş çalışmalarına devam ederken ordaki en yaşlı martı Chiang ile hayatını ve bulunduğu yeri sorgulamaya başlar. Gruba yeni katılmasına rağmen öğrenmeye korkusuzca yaklaşan tek martıdır. Bu özelliği ile hemen ön plana çıkar. O dünyaya dönüp öğrendiklerini diğerlerine de öğretmek istemektedir. Bu dönüş sırasında ilk karşılaştığı Martı Fletcher olur. Zamanla Jonathan’ın altı öğrencisi olur. Tüm öğrencileri uçma arzuları nedeniyle sürüden kovulmuş martılardır...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,810
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR