7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,862
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Abicim Sigara içirmiyorlar ben konsantre olamıyorum, dışarıda oturalım diyorum ihtiyarlar üşüyor, Onur iç donunu giymeden gelmiş zaten üşüyor, Bidaha dışarıda oturmazsak başka yer bulalım. ;D
Bence içerde ısı kaynağına yakın bir yerde oturalım , ;D ;D ;D
arada çıkıp sigara içeriz ;D ;D ;D

Etiketler

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Bence içerde ısı kaynağına yakın bir yerde oturalım , ;D ;D ;D
arada çıkıp sigara içeriz ;D ;D ;D

hah bizde öyle yaptık ama hiç keyfi olmadı , ben hep dışarıda kaldım, içerdekiler bir ara t-shirle takılıyordu nedense ateş basmış ;D ;D ;D " ısı kaynağına" ! çok yakın olmaktan galiba ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
hah bizde öyle yaptık ama hiç keyfi olmadı , ben hep dışarıda kaldım, içerdekiler bir ara t-shirle takılıyordu nedense ateş basmış ;D ;D ;D " ısı kaynağına" ! çok yakın olmaktan galiba ;D ;D ;D
Isı kaynağı derken ? :smiley:))

discovery-V8' Alıntı:
onur spora başladı ya,dışarda bile t-shitle takılır ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Buna yorum yapamazlar (ben dahil) hiç bekleme , kelebek dünyası işte ;D ;D ;D

Umut daha genç, Onur ve Onaranlar henüz evlenmemiş, geri kalanlar ununu elemiş, eleğini asmış zor o iş zooor ;D

Yorum beklemiyorum, ben yorumumu çoktan yaptım, seçimimi de...

Çok beylik gelebilir ama bu böyle: hayatımız tercihlerimizdir...

Toplum kurallarımız Onur'u da, Onaran'ları da size benzetir merak etme...

Size artık "MARTI" diyecem, kelebek demiycem çünkü onlara benziyorsunuz ;)

Ama bu kitabı okumadan ne demek istediğimi asla anlayamazsınız, lütfen alın okuyun, okuyanlar anlamıştır zaten ;D

MARTI / RICHARD BACH

SDC' Alıntı:
Yorum beklemiyorum, ben yorumumu çoktan yaptım, seçimimi de...

Çok beylik gelebilir ama bu böyle: hayatımız tercihlerimizdir...

Toplum kurallarımız Onur'u da, Onaran'ları da size benzetir merak etme...

Size artık "MARTI" diyecem, kelebek demiycem çünkü onlara benziyorsunuz ;)

Ama bu kitabı okumadan ne demek istediğimi asla anlayamazsınız, lütfen alın okuyun, okuyanlar anlamıştır zaten ;D

MARTI / RICHARD BACH

Martı ? ilginç, okuyalım öğrenelim, ama Onurun fazla çaba harcaması gerekmiyor, şimiden yuları kaptırmış ;D ;D

Martıyı oku ;D ;D ;D
ofroadçıların,veya telsizcilerin el kitabı olabilir ;D ;D ;D
hep daha ileriye ;D ;D ;D
Sınır yok .

Martıyı oku ;D ;D ;D
ofroadçıların,veya telsizcilerin el kitabı olabilir ;D ;D ;D
hep daha ileriye ;D ;D ;D
Sınır yok .

özetini okudum ;) Nereye istersen oraya uydurabiliyorsun ;D

OOOlllllllMMMMMMAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ,
drunk 7/24 buluşma noktası başka yer tanımam,
siz başka yere giderseniz ben telsizi alıp oraya giderim,ordan muhabbet ederiz ;D ;D ;D

Katılıyorum Kerim abi :smiley:) Ben dün geceden sonra tövbe başka yere gitmem, meğersem içince etrafı algılama becerim düşüyormuş benim. Ayık kafayla ne de güzel mekanmış Drunk ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Abicim Sigara içirmiyorlar ben konsantre olamıyorum, dışarıda oturalım diyorum ihtiyarlar üşüyor, Onur iç donunu giymeden gelmiş zaten üşüyor, Bidaha dışarıda oturmazsak başka yer bulalım. ;D

Abicim çonçonları korumak gerek, malum Ankara soğuğu şakaya gelmez. Biz İstanbullular ılıman iklim takımıyız.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

onur spora başladı ya,dışarda bile t-shitle takılır ;D ;D ;D

2 3 ay sonra takılırım, ama iç donumu asla ihmal etmem ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ne bu böyle iki günde spor etki edermi ? daha çok çalışması lazıım çook ;D

Yavuz abi 11 aydır sakatım, bu süre zarfında 1 kere salona uğramadım, vucut çekti haliyle, biz senin gibi ev hanımı sporları yapmıyoruz pilates topuylan ;D ;D. Odaya gideyim 1 2 resim atarım buraya, o halde sahiden güreş tutabilirdim seninle. sen yine de az biraz bekle, o kadar da iddialıyım bak ;D ;D ;D ;D ;D :-* :-*

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,810
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR