discovery-V8
A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
tamam hadigidelim ozaman
umutcelikel' Alıntı:Evet ;D
tamam hadigidelim ozaman
umutcelikel' Alıntı:Evet ;D
umutcelikel' Alıntı:Selamın aleyküm...
Arkadaşlar,
Önümüzdeki günlerde maddi (!) manevi desteklerinizi bekliyorum. Az önce hanımla boşanma kararı vermiş bulunmaktayız beraberce ;D ;D ;D
Detaylarını Drunkta sevgili arkadaşlara aktarırım ;D ;D ;D
Of nasıl rahatladım anlatamam...TR'de bu kadar medeni bir boşanma görülmemiştir herhalde....Aklınızda olsun yakın çevrede 1+1 ev arıyorum kiralık ;D ;D ;D
Abi inşanlah şaka yapıyorsundur yoksa ne kadar medeni bişekilde ayrılsanızda üzücü bir durumumutcelikel' Alıntı:Selamın aleyküm...
Arkadaşlar,
Önümüzdeki günlerde maddi (!) manevi desteklerinizi bekliyorum. Az önce hanımla boşanma kararı vermiş bulunmaktayız beraberce ;D ;D ;D
Detaylarını Drunkta sevgili arkadaşlara aktarırım ;D ;D ;D
Of nasıl rahatladım anlatamam...TR'de bu kadar medeni bir boşanma görülmemiştir herhalde....Aklınızda olsun yakın çevrede 1+1 ev arıyorum kiralık ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Abi inşanlah şaka yapıyorsundur yoksa ne kadar medeni bişekilde ayrılsanızda üzücü bir durum![]()
ufukozkan' Alıntı:Saka filan degil gayet ciddi. Simdi girdim eve
nkurtkaya' Alıntı:Bu durumda bize "hayırlısı olsun" demekten başka birşey düşmez ama, ne bileyim, şaşırdım.
Tamamerenatac' Alıntı:abi am 31 e geçsene.Benim evdeki cihaz sadece am,su an am 31 açık
ufukozkan' Alıntı:Disardan sorun yok gibi
erenatac' Alıntı:ufuk abi sesim nasıl geliyor net mi?