7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,834
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Anaaa bu caponlar hep böylemidir ;D ;D ;D ;D
Cam açıkken sesten bahsediliyor ::smiley: ::smiley:yok abi sizin ne işiniz var arazide ;D ;D ;D ;D

Cihana İstanbula gelince seni Camel Etabında hacı yapalım dedim görmedi nedense ;D ;D ;D

Sanırım etabı biliyor ;D ;D ;D

Gerçek arazi şeysi olmazsa olmazz ;)

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
valla kız doğru söylüyor çok kabaca bu erkekler hepsi kaba ya , ne olcak bizim bu halimiz ,iç anlamıyorlar bizi , bu arada son ayakta bizim yazdığımız atlar yine gelmedi ,gitti paralar ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ,ayyy sabah sabah öldüm gülmaktan
;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Cihana İstanbula gelince seni Camel Etabında hacı yapalım dedim görmedi nedense ;D ;D ;D

Ama lafa gelince dil pabuç kadar ;D ;D ;D ;D
Cihan abiiii ben bayramda yokum istersen al benim defenderide öyle gitttt ;) ;)

yunus bager' Alıntı:
Anaaa bu caponlar hep böylemidir ;D ;D ;D ;D
Cam açıkken sesten bahsediliyor ::smiley: ::smiley:yok abi sizin ne işiniz var arazide ;D ;D ;D ;D

Ya hiç sorma , bunlar neden arazi aracı kullanıyorlar ben anlamadım , titreşim ses, sallantı hepsi olacak arazi şeysiyse bunlara bağışılkık kazanacaksın, benim Ankara-trabzon-ankara seyahatim vardı , Maxxis mudzillalarla ocak ayında kar altında , bir amotisör kopuk , 80 e falan çıkınca kendi sesimi bile duymazdım, yanda oturanla işaret dili kullanıyorduk. ;D ;D ;D

İlk defa binenler ilk 1 km sonunda arabadan atlama eğilimi gösterirlerdi . ;D ;D

şimdi her lastik sessiz geliyor bana ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:

;D ;D ;D

Cihanın yol şeysiyle orası sıkar biraz ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:

Orası eskiden iyidi, şimdi E5'den farkı yok. Cihan'ın yol şeysi XXXXTA bile geçer ;D

Tünaydın millet :smiley:

Ben çıkıyorum arkdaşlar, işlerim var onları halledeyim. Size iyi eğlenceler.

Nejatcım dün gece aklıma geldi :smiley:

Land Rover gezimizde geceyarısı acıktım deyince tüm imkansızlıklara rağmen bana yumurta pişirdiğin için teşekkür etmiş miydim hatırlayamadım ::smiley:

Hoş yumurtaları Yavuz ve Onaranlarla paylaşmak :( zorunda kalmıştım ama yine de eğer unuttuysam çok teşekkür ederim...

Çok iyisin :smiley:

SDC' Alıntı:

Land Rover gezimizde geceyarısı acıktım deyince tüm imkansızlıklara rağmen bana yumurta pişirdiğin için teşekkür etmiş miydim hatırlayamadım ::smiley:

Hoş yumurtaları Yavuz ve Onaranlarla paylaşmak :( zorunda kalmıştım ama yine de eğer unuttuysam çok teşekkür ederim...

Ablacım pes valla ;D ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:

Ablacım bende pes demek istiyorum. Yemeyeceğim dedim diye az daha tavayı kafama geçiriyordun. Ne çabuk unuttun bunu. ;D ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Orası eskiden iyidi, şimdi E5'den farkı yok. Cihan'ın yol şeysi XXXXTA bile geçer ;D

Tünaydın millet :smiley:

O zaman daha iyi ;D bir yer söyle ;)

Benim aklıma Kılıçlı geldi ama git desen bulamam bile ;D

SDC' Alıntı:

Afiyet olsun, elime mi yapıştı? Teşekküre gerek mi var, yine iste yine yapayım.

SDC' Alıntı:
O zaman daha iyi ;D bir yer söyle ;)

Benim aklıma Kılıçlı geldi ama git desen bulamam bile ;D

Uzaklara bakmayın hiç. Gelin bizim arka bahçeye. Daha ormana girerken batarsınız. Bol çamur bol vinç, bol adrenalin. Bakalım Pazar günü için birilerini caydırırsam kısa bir gezi yaparım inşallah. Bolu'dan beri pas tuttum yaw :(

nkurtkaya' Alıntı:
Uzaklara bakmayın hiç. Gelin bizim arka bahçeye. Daha ormana girerken batarsınız. Bol çamur bol vinç, bol adrenalin. Bakalım Pazar günü için birilerini caydırırsam kısa bir gezi yaparım inşallah. Bolu'dan beri pas tuttum yaw :(

Hoop hoop, bizim buraya gelin Riva'ya gidelim.

Herkese selamlar günaydınlar :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
Hoop hoop, bizim buraya gelin Riva'ya gidelim.

Herkese selamlar günaydınlar :smiley:

Senin yol şeysi ancak oraya gidebilir zaten ;D Çekeyim diye çağırıyorsun di mi?

Not: Strap hala senin çamurunla duruyor ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR