kuzne
Kamp III
Ynt: 62 Model CJ5'te Radyatör Sorunu
05452854290 arayın konuşalım .
05452854290 arayın konuşalım .
Lastik olan radyatör hortumuna yağ damlıyorsa bu dediğiniz gibi onun bozulup yumuşamasına ve içerideki basınç sonucu bu bölümde balon yapmasına sebep olacaktır.Ya da suyun içerisine karışan yağ lokal olmaktan çok hortumun genelini etkileyecektir.hsn' Alıntı:Hortumda yapısal deformasyonun sebebi monifolda yakın oluşu ve suya yağ karıştığındandır diye bir fikrim var.Bildiğim kadarıyla motor yağı hortumu yumaşıtıyor ve basınçla beraberde şişme yaptırıyor..Olabilir mi ???
refikonuroral' Alıntı:Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler evet araçta hidrolik dreksiyon var. Bu arada blokta ufak bir çatlak vardı ilaç atıldı ama belliki tutmamış. Yağ seviyesinde bariz bir azalma yok rengide normal. Radyatörün eksilttiği su buhar olup uçabileceği seviyeden çok fazla. Tam gün gezildiğinde yaklaşık 2,5-3 litre su eksiltiyor. Her gün benzin koyar gibi su koyuyorum Radyatörde eksilen su gözle görülür bir yerden çıkmadığı için muhtemelen çatlaktan motora sızıyor. Egzozdan çıkan siyah sıvı madde de belki bunun sonucu olabilir diye düşünüyorum. Ne dersiniz? Bu arada İstanbul Anadolu yakasında bana tavsiye edebileceğiniz, gittiğimde kardeşim arabadan şikayetin ne diyecek değil de çalıştır bir motoru bakalım diyip adeta sesinden şusu şöyle busu böyle diyecek iyi bir usta tavsiye edebilirmisiniz?