Ynt: 60 YAŞINDA SIRT ÇANTASI İLE İRAN, PAKİSTAN, HİNDİSTAN GEZİSİ
Yolunuz açık olsun umarım sorunsuz bir gezi olur sizin için.. benimde en büyük hayalim Hindistan gezinizin detaylarını merakla bekliyorum herkes gibi =}}
Öncelikle Böyle bir özgüven için tebrik ediyorum.. görsellerinizi merak içinde bekliyorum.. Hindistan benimde çok görmek istedigim bir yer... kazasız belasız yolculuklar diliyorum... yolculugunuz detaylarını paylaşırsanız sevinirim..
valla abi ye helal olsun.. ??? kendi adıma böyle bir şeye kalkışmak için balatayı sıyırmam gerek ... ama olay budur.. kimsenin yapamadıgını yapıp noktayı koymak.. benim gibilerede vay be dedirtmek.. vallahi bu abi ile karşılaşırsam elini öpecegim..
Ynt: 60 Yaşında Sırt Çantası İle İran, Pakistan, Hindistan Gezisi
Beni takip eden ve iyi dileklerini yollayan butun arkadaslara selamlar gezimin ikinci ayini bitirdim ve donus yolunda pakistandayim. pakistan secimleri sebebiyle quetta taftan arasindaki sinira giden yolun guvenli olmamadigindan quettada bekliyorum eger bir aksilik olmassa ayin 15 inde iranda olucagim turkiyeye dondugumde gezi anilarimi sizinle paylasicagim hepinize cok cok selamlar. M.K.CENGIZ.
Ynt: 60 Yaşında Sırt Çantası İle İran, Pakistan, Hindistan Gezisi
Ne oldu abi dönmedin mi daha ? Aynı rotayı bende çok merak ediyorum, İran'da geçirdiğiniz süre boyunca ki maliyetleriniz ortalama ne kadardı ? Hindistan vizesinin süresi ne kadar ?