sevgili arkadaşlar gündelik kullanmaya da uygun, bahçeye gittiğimde saplanmayacak, fener-balat yokuşlarında kalmayacak (az buz değil, hafife almayın. 4 çeker, arazi vitesli ford ranger ile lastik yaka yaka çok zor çıktığım yokuşları düzenli kullanıyorum) , pikniğe, göle, kampa götürecek, şehir içinde de kullanacağım için (istanbul) compact suv ebatlarında 4x4 tavsiyelerinizi alabilir miyim? çok fazla araç modeli bilgim yok, 2000li yılların vitaralarını yeni farkettim örneğin.
- 4 çeker - 2 çeker çekiş modlu olmasını çok isterim.
- hidrolik dreksiyon olmazsa olmaz.
- awd ya da kabinden kilitlenip açılabilen diferansiyel kilidi tercih sebebidir.
- otomatik vites tercih sebebi.
- küçük motor tercih sebebi (3,5-4 litrelere ihtiyacım yok)
- ne kadar yeni model o kadar iyi.
- offroadçu değilim. kamp-piknik-şurayı da göreyim, buraya da gireyimciyim.
-mekanik bilgim yoktur, modifiye sevmem, mümkün mertebe sanayiye uğramak istemem.
- bagaj hacmi önemli değil.
- 2 kapı olabilir.
-diğer ihtiyaçları karşılarsa biraz daha büyük kasaya kayabilirim.
daha önce en boş modellerinden otomatik bir freelander kullandım, ihtiyaçlarımı karşıladı ama masraflıydı hergele. ebatları ihtiyacımın üzerindeydi ama rahatsızlık vermedi.
şu an bir model yılından önceki (tam tespit edemedim) vitara/grand vitara iyi bir tercih olabilir gibi geliyor. honda hrv, kia sportage, mazda b, duster, pajero vs ilanlarına rastlıyorum ama model bilgim yok.
aklınıza gelen, şuna da bak buna da bak diyeceğiniz her türlü önerilerinize açığım.
- 4 çeker - 2 çeker çekiş modlu olmasını çok isterim.
- hidrolik dreksiyon olmazsa olmaz.
- awd ya da kabinden kilitlenip açılabilen diferansiyel kilidi tercih sebebidir.
- otomatik vites tercih sebebi.
- küçük motor tercih sebebi (3,5-4 litrelere ihtiyacım yok)
- ne kadar yeni model o kadar iyi.
- offroadçu değilim. kamp-piknik-şurayı da göreyim, buraya da gireyimciyim.
-mekanik bilgim yoktur, modifiye sevmem, mümkün mertebe sanayiye uğramak istemem.
- bagaj hacmi önemli değil.
- 2 kapı olabilir.
-diğer ihtiyaçları karşılarsa biraz daha büyük kasaya kayabilirim.
daha önce en boş modellerinden otomatik bir freelander kullandım, ihtiyaçlarımı karşıladı ama masraflıydı hergele. ebatları ihtiyacımın üzerindeydi ama rahatsızlık vermedi.
şu an bir model yılından önceki (tam tespit edemedim) vitara/grand vitara iyi bir tercih olabilir gibi geliyor. honda hrv, kia sportage, mazda b, duster, pajero vs ilanlarına rastlıyorum ama model bilgim yok.
aklınıza gelen, şuna da bak buna da bak diyeceğiniz her türlü önerilerinize açığım.