54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan maziwillys Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,800
Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı!

maziwillys' Alıntı:
1954 willys'i olanlar varsa acaba aracın zeminden yüksekliği ne kadar. kendiminkiyle kıyaslayacağım.

aşağıdaki çizimlerin yararı olacaktır

ManualP30HardtopDimensions.jpg

ManualP29OpenDimensions.jpg

ManualP26HardtopSide.jpg

ManualP23SofttopSide.jpg

Etiketler

Seyit Abbi,

Sen bulunmaz bir hazinesin. Nasıl bir arşivin var nereden buluyorsun bu kadar detayı. İmrenmemek elde değil.

Allah nazardan esirgesin.

teşekkürler seyit hocam. sanırım önümüzdeki yıl tayinimi tokata isteyeceğim :smiley: seyit hocam ilk resimden anlamamız gereken, kabinli jeepin yerden yüksekliği 205 cm mi? bir de size özelden mail yazmıştım. acaba gelmedi mi.

Makaslardaki egime gore degisse de, tenteli 183 cm, tentesiz olarak 136 cm olarak kullanma kitabinda yaziyor. Benim 1.75 civari sanirim normalden biraz daha yuksek(tentesiz kullandigim icin siperligin ustune kadar olan olcuyu verdim

sinannasirli' Alıntı:
Makaslardaki egime gore degisse de, tenteli 183 cm, tentesiz olarak 136 cm olarak kullanma kitabinda yaziyor. Benim 1.75 civari sanirim normalden biraz daha yuksek(tentesiz kullandigim icin siperligin ustune kadar olan olcuyu verdim
benim kabin bana yüksek geldi. 195 cm zeminden tepeye kadar. konya belediyesinde makam aracı olarak kullanılacağından -1950'lerin kafasıyla- görkemli gözüksün diye büyük yapmışlar kabini.

Eklediğim fotoğraflar Yugoslavya Ordu jeeplerine ait.
Sizdeki kabin standart dışı ve gelişi güzel yapılmış bir kabin.Yukarıdaki diğer açıklamalara da bakarsanız kabin yüksekliğini yerden değil araç tabanına göre ayarlamak gerekir.Yerden yükseklik ayrıca makas vs ile etkilenen bir konu.
Tokat'a tayin niyetiniz için memnuniyetimi ifade edebilirim,ancak konu jeep'e endeksli ise hiç tavsiye etmem.Bence Aydın en avantajlı il olur.Şu an ben benim Willys'i tam 5 aydır sanayiden kurtaramadım.Yapılan işlerin tümü ise bir buçuk aylık iş.Artık mekanik onarımları dahi yaptıracak tamirhane bulamaz olduk.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR