5000 km' de Karadeniz Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PASIFFLORA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,109
Ynt: 5000 km' de Karadeniz Gezisi

Yeşilırmak nehri şehri eski Amasya ve yeni Amasya olarak ikiye ayırmaktadır.

SL271252.jpg

Etiketler

Amasya’da konaklama için Yeşilırmak kenarındaki konakları tercih ederek tarihi hissedebilirsiniz. Biz Emin Efendi Konağı’nda kalmıştık.

SL271244.jpg

Selma, ailece çok keyifli bir gezi yapmışsınız. Teşekkür ederim paylaşımın için. Ama arada bazı yerleri gezmediniz mi? Örneğin Sinop-Trabzon arasını. Ordu, Giresun da güzel yerlerdir.

focus' Alıntı:
Selma, ailece çok keyifli bir gezi yapmışsınız. Teşekkür ederim paylaşımın için. Ama arada bazı yerleri gezmediniz mi? Örneğin Sinop-Trabzon arasını. Ordu, Giresun da güzel yerlerdir.

Görmek isteyip zaman kısıtlılığından göremediğim pek çok yer vardı aslında. 2007'de yaptık bu Karadeniz Gezisi'ni ve annemle babamı da götürdüm giderken, onlar da görsünler diye, çok hırpalamak istemedim onları yollarda. Ama doyamadım oralara, bu yüzden daha dün konuştuk Behiç'le ilk fırsatta gezi planlayalım diye.

Ünye'de yemek molası verdik, aslında daha önce Ünye'yi görmüştüm, hatta Park Otel'de kalmış ve Çakırtepe'de pide yemiştim, bu defa kısmet olmadı.

Uzun saçlının çayını tekrar içmek istedim ama yeni otoyoldan gittiğimiz için oda kısmet olmadı.

Ordu'da ise arabanın ön camı gelen bir taşla çatladı, değiştirmek için çıkıştaki opel servisinde vakit kaybettiğimizden gezemedik.

Artvin'i görmeyi de çok istiyordum ama olmadı. Amasra Bartın da görmek istediğim yerler arasında

Ayrıca bahsettiğiniz yerlerin de muhteşem olduğundan hiç şüphem yok

ömrümü7ler' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler

gezi ve fotoğraflarınızın devamını dilerim..

Çok teşekkürler
Sırada Güneydoğu Anadolu var yazmak istediklerimin arasında. İlk fırsatta Mardin, Midyat, Hasankeyf ve Urfa'dan oluşan Güneydoğu gezi yazısında görüşmek üzere...

PASIFFLORA' Alıntı:
Görmek isteyip zaman kısıtlılığından göremediğim pek çok yer vardı aslında. 2007'de yaptık bu Karadeniz Gezisi'ni ve annemle babamı da götürdüm giderken, onlar da görsünler diye, çok hırpalamak istemedim onları yollarda. Ama doyamadım oralara, bu yüzden daha dün konuştuk Behiç'le ilk fırsatta gezi planlayalım diye.

Ünye'de yemek molası verdik, aslında daha önce Ünye'yi görmüştüm, hatta Park Otel'de kalmış ve Çakırtepe'de pide yemiştim, bu defa kısmet olmadı.

Uzun saçlının çayını tekrar içmek istedim ama yeni otoyoldan gittiğimiz için oda kısmet olmadı.

Ordu'da ise arabanın ön camı gelen bir taşla çatladı, değiştirmek için çıkıştaki opel servisinde vakit kaybettiğimizden gezemedik.

Artvin'i görmeyi de çok istiyordum ama olmadı. Amasra Bartın da görmek istediğim yerler arasında

Ayrıca bahsettiğiniz yerlerin de muhteşem olduğundan hiç şüphem yok

Yakında büyük bir gezi var o zaman. :smiley:
Ben de Trabzon'a kadar olan kısmı ve de Trabzon'dan sonrasını gördüm. Kısmetsizliğimden midir nedir, bi' türlü Trabzon'u görmek nasip olmadı. :smiley:

Güzel gezmişsiniz.Bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.Nice keyifli gezilere.....

Selma yine fotoğraflarla çok güzel anlatmışsın. Teşekkür ederiz paylaşım için.
Ben de 10 Nisan'da GAP Turu'na gidiyorum... O yazını da dört gözle bekliyorum. İnşallah ben gitmeden yazarsın.
Yoksa bi öğlen yemeğinde anlatmanı isticem :D :D
Bülent'e selamlar

selma sana helal olsun yakışır.valla çok hoş görüntüler baktıkça içim açıldı.eline emeğine sağlık

Selma hanım geziniz çok güzel olmuş.Doğu karadeniz gezisine hangi ayda çıkmak en güzeli ,ben bu gezide daha çok çadırlı konaklamayı düşünüyorum.

bafralı' Alıntı:
Selma hanım geziniz çok güzel olmuş.Doğu karadeniz gezisine hangi ayda çıkmak en güzeli ,ben bu gezide daha çok çadırlı konaklamayı düşünüyorum.

Tahmin edersiniz ki o yöre sürekli yağmurların yağdığı bir bölge. Ne tür gezi yapmak istediğinize bağlı aslında. Ben Ağustos'da gitmiştim; şehir merkezleri sıcaktı ancak yaylalar gündüz serin, akşam ve gece serindi. Yayla şenliklerini görmek de keyifli olur bence. Yanlış hatırlamıyorsam şenlikler temmuz ayının ilk ve ikinci haftasında oluyor genellikle.

Şimdiden iyi tatiller, benim yerime de gezin lütfen...

Paylaşımınız için teşekkürler, kısmet olursa 14 haziran 2009 tarihinde Akçakoca'dan başlayarak bir Karadeniz gezisi yapmayı planlıyorum. Önerilerinizi almak isterim.

merhabalar...

Acaba Ayder Yayla'sında Çadır kurabiliyor muyuz ya da her hangi bir izin almak gerekiyor mu?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR