ben de aldim o jantlardan size tavsiyem istanbulda Arif Carpisanturk abimiz imal ediyor. kesinlikle sikinti yasamazsiniz yarislarda vs kullaniliyor o jantlar istediginiz offseti kasnak genisligini soyluyorsunuz 1 haftada jantlar elinizde. ankaraya iki kez gonderttim hicbir sorun yasamadim. 05327690068 telefon numarasi.
arkadaşlar merhaba
öncelikle bu konu başlığını açtığınız ve bilgileri paylaştığınız için teşekkürler .
ben de bu bilgilerinizden yola çıkarak Arif Çarpışantürk ile görüştüm geçen hafta yazışmalarımıza cevap vermeyince aradım jantları haftaya kargoya verebileceğini söyledi. şimdi buraya kadar herşey normal. pazarlık yapmaya hepimiz bu topraklarda alışkınız onu da bir şekilde geçtik. fakat ürüne garanti mahiyetinde bir belge istediğimi söyleyince fatura keserim +kdv olarak dedi.
buraya kadar da herşey normal görünmekle beraber Ustadan kdv oranı nedir? veya kdvli fiyatı ne oluyor ?
sorularıma bir türlü cevap alamayınca yazdığım aynen şu
"KDV oranı ne diyorum cevap yok fiyatı ne oluyor diyorum yine cevap yok . yani cımbızla laf alınıyor senden usta " sonuçta param hazır eft bilgilerini ve son fiyatı bekliyorum alış verişi sonlandırmak için.
Usta dediğimiz "işlerin çok kaliteli görünüyor ellerine sağlık " diyerek takdirimizi eksik etmediğimiz Beyfendi ! nin cevabı aynen şu
"Sen jantı başka yerden al istersen kardeşim bu muhabbetin sonu iyi yere gitmiyor "
şimdi arkadaşlar hepimiz bu forumlarda adabımızla edebimizle bilgi paylaşarak bir mesai harcıyoruz ve yine aynı zamanı ve bütçelerimizi harcayarak araçlarımızla ilgilenip güvenle kullanmaya çalışırken burada işinin ehli diye önerilen bir ustayla kötü bir laf veya ima olmadan işleri bu raddeye getirmesini de ben benim gibi başka arkadaşlarında durumu bilmesi açısından vakit ayırıp yazıyorum.
durumu toparlamak adına ustayı aradığımda tüm alttan alıp herhalde tersinden kalktığı bir gününde yaklaşımımla yaklaşmama rağmen ,
"sen jantları başka yerden al ben tok satıcıyım" terbiyesinde cevabı uygun görünce , edep ve adabında el işçiliği yanında ustaya usta denmesinde ne kadar haklı bir payı olduğunu gördüm .
bu beyfendinin bana bir hafta kaybettirdikten sonra ben tok satıcıyım şeklinde yaklaşmasını sizlerin takdirlerine sunarak alış veriş yapmayı düşünen arkadaşlarıma kolaylıklar ve sabır diliyorum .
saygılar