vosdost' Alıntı:Disco 2 de elktronik cekis kontrol sistemi sorun yaratirsa masraf agir olur.
Sensorlerin 1,5-2 bin lira oldugunu duymustum.
vosdost' Alıntı:Ihtimal dusuk.
900 kmde honda civic efendi kullanimla 200 lira yakar.
Arazide defender. kirilmaz dokulmez.yolda honda sorun yaratmaz.
![]()
RedlinE' Alıntı:Hoş geldin dostum. alacagin araç turbo dizel land cruiser ılandakileri 40 alirsin. 5 vinç lastik 2 yede 12-20 glbre iki otomatik 3 de onumuzdeki sene mazot parasi..
mirali' Alıntı:hoş buldukgüzel bir alternatif teşekkür ederim.Ankaraya bekliyoruz
![]()
mirali' Alıntı:...ve 2008 grand vitara aldım sıkıntıdan kurtuldum,umarım iyi ve doğru bi seçim yapmışımdır
yorumcu arkadaşlara teşekkürler.....
amaaaaaa sıkıntı bitmiyo tabi şimdide yükseltme kiti ni taktırsam mı? nerde taktırabilirim? lph taktırsam mı?hangi marka taktırsam?....vb..
sanırım hiç bitmicek de bu sıkıntılar tabi sıkıntı diyorumda tatlı sıkıntı bunlar![]()
nkurtkaya' Alıntı:Aracı hem günlük hem de arazide kullanacaksanız, yani tek araç olacaksa, almaMAnızı tavsiye edeceğim araçlar: Defender, CJ
Eğer aile kalabalık bagaj da lazım ise 3 kapılı veya ufak araçları Jimny, Terios, Niva düşünmeyin bile.
Park yeri ve park etme sorunum yok Pick-up kullanırım derseniz 2006-2008 model Hi-Lux, L200, Navara olabilir.
Yok pick-up istemem derseniz Discovery II, Land Cruser VX100 olabilir.
İyi ama yakıtı da makul olsun çok fazla da büyük olmasın derseniz 2007-2008 model Suzuki Grand Vitara olabilir.
Hangi aracı alırsanız alın, cebinizde 3-5 bin kalmasında fayda var. En azından A/T veya duruma göre MTR lastik almak, vinç taktırmak gerekebilir.