up8453
Kamp III
Ynt: 5. Off-Road Şampiyonası Yarış Resimleri (12-13 Eylül 2009)
goruntuler ıcın tesekkurler elınıze saglık
goruntuler ıcın tesekkurler elınıze saglık
ewet abim o bendim ercanın arkadaşı ufuk onun tavsiyesi ile burada bulunuyorum zaten bu esnada ercan kaza yaptı evde.motorla. biz onla aynı yerde bulunuyoruz bu saygılar.bu akşamda marinada yemekteydim gezenbilir ekibiyle mükemmel insanlar hepsi hiç yabancılık çekmedim seval ve sedat arkadaşların sayesinde sağolsunlar.pancarmotorcu' Alıntı:ufuk ben seni seyirci alanında tanır gibi oldum yanımızdan geçtin ama nerden tanıdıgımı çıkaramamıştım kusura bakma şimdi hatırladım. ben istanbul chopers ten ercanın arkadaşıyım
ünal kardeşim ben seni göremedim son gün oradadaydım üvezler ve demirkaya,da.ulusotomotiv' Alıntı:12 kapı numaralı araçdı birinci gelen hakkı ağaoğlu mavi pajero ile yarışıyodu
ve gercekden uzun zamandır böyle keyif aldığım yarış olmamışdı eksperoto serkan arkadaşımız görevli idi onla etapda görevli olduğumuzdan fazla izleyemedik varsa daha fazla fotoraf eklerseniz sevinirim )
UFUKK' Alıntı:ünal kardeşim ben seni göremedim son gün oradadaydım üvezler ve demirkaya,da.
inşallah abim uğrarım.ulusotomotiv' Alıntı:ufuk ulupelit etabındaydık ondan görüşemedik bi ara seyircilerin oraya geldim ama orda da demekki denk gelmedik ramazan bitti cay içmeye beklerim )