5. Off-Road Şampiyonası Yarış Resimleri (12-13 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jay Jay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,785

Etiketler
Ynt: 5. Off-Road Şampiyonası Yarış Resimleri (12-13 Eylül 2009)

Yeşilvadi etabı. Yarış sonunda geri dönüş.

http://www.vimeo.com/6606140

birkaç resimde benden...

DSC00461.jpg

DSC00462.jpg

DSC00464.jpg

Bizde gidecektik gidemedik çok şeyler kaçırmışız.ellerinize sağlık paylaşım için çok teşekkür ederim.

Ellerinize sağlık süper fotolar, paylaşım için teşekkür.

bizde son anda gelemedik.fotolar güzel bir yarış olduğunu gösteriyor.çok şey kaçırmışız.paylaşım için çok çok teşekkürler

fotolar çok harıka ellrınıze sagllık

pancarmotorcu' Alıntı:
ufuk ben seni seyirci alanında tanır gibi oldum yanımızdan geçtin ama nerden tanıdıgımı çıkaramamıştım kusura bakma şimdi hatırladım. ben istanbul chopers ten ercanın arkadaşıyım
ewet abim o bendim ercanın arkadaşı ufuk onun tavsiyesi ile burada bulunuyorum zaten bu esnada ercan kaza yaptı evde.motorla. :smiley: biz onla aynı yerde bulunuyoruz bu saygılar.bu akşamda marinada yemekteydim gezenbilir ekibiyle mükemmel insanlar hepsi hiç yabancılık çekmedim seval ve sedat arkadaşların sayesinde sağolsunlar.

İsoff,a böylesine güzel bir yarışı organize ettiği için teşekkürler havada güzeldi yarışta ve fotolarda darısı tüm kulüplere. 8) 8) 8) 8)

arkadaşlar fotoğraflarda yarış da süper!!!! Paylaşımınız için teşekkür ederiz ama
ben birşeyi merak ediyorum yarışı kazanan araç hangisi acaba bir resmini alabilir miyiz
lütfen...

12 kapı numaralı araçdı birinci gelen hakkı ağaoğlu mavi pajero ile yarışıyodu

ve gercekden uzun zamandır böyle keyif aldığım yarış olmamışdı eksperoto serkan arkadaşımız görevli idi onla etapda görevli olduğumuzdan fazla izleyemedik varsa daha fazla fotoraf eklerseniz sevinirim :smiley:)

ulusotomotiv' Alıntı:
12 kapı numaralı araçdı birinci gelen hakkı ağaoğlu mavi pajero ile yarışıyodu

ve gercekden uzun zamandır böyle keyif aldığım yarış olmamışdı eksperoto serkan arkadaşımız görevli idi onla etapda görevli olduğumuzdan fazla izleyemedik varsa daha fazla fotoraf eklerseniz sevinirim :smiley:)
ünal kardeşim ben seni göremedim son gün oradadaydım üvezler ve demirkaya,da. :smiley:

Yarış sonuçları

1.Hakkı ağaoğlu pajero

2. Nihat keskin suzuki

3.Cemil ıslıkçı wrangler ve ali gökhan yazıcı pajero

Seyirci etabında Rescue olarak görevliydim. Belkide en güzel kareleri benim çekmem lazımdı. Ama kendimi seyretmenin heyacanına kaptırmışım :smiley:

Fotoğraf çeken ve foruma yükleyenlere teşekkürler. Bu yarışta herkes 4 teker kesme yarışındaydı :D

UFUKK' Alıntı:
ünal kardeşim ben seni göremedim son gün oradadaydım üvezler ve demirkaya,da. :smiley:

ufuk ulupelit etabındaydık ondan görüşemedik bi ara seyircilerin oraya geldim ama orda da demekki denk gelmedik ramazan bitti cay içmeye beklerim :smiley:)

ulusotomotiv' Alıntı:
ufuk ulupelit etabındaydık ondan görüşemedik bi ara seyircilerin oraya geldim ama orda da demekki denk gelmedik ramazan bitti cay içmeye beklerim :smiley:)
inşallah abim uğrarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR