5. Off-Road Şampiyonası Yarış Resimleri (12-13 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jay Jay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,834
Ynt: 5. Off-Road Şampiyonası Yarış Resimleri (12-13 Eylül 2009)

yarış güzeldi ama bu tip organizasyonlarda duyurular çok önemlidir,seyirci olarak çok az katılım oldu ,görsel basından ve medyadan önceden duyurmak, insanlara ulaşmak gerekirdi,daha geçmiş senelerde daha büyük kitleler geliyordu, belkide buda krizin etkisidir diyorum.

Etiketler

ulusotomotiv' Alıntı:
dursun usta gelemediysen üzüldüm çok güzeldi
yarış

Evet üvezler,ve demirkayada,ki yarışlar çok güzeldi yağan ufak çaplı yağmura rağmen,gözlemecideki yemek sırasında boşalan yağmur güle güle der gibiydi bize,kimseyi tanımadığımdan dolayı yalnız takıldım thışörtümde üzerimdeydi ama genede yalnız kaldım,zor oldu ama güzel olan 2 gün orada olmamdı.en zoruda gözlemecide masadan ayrı yalnız yemek yememdi,adeta festival havasında geçti müzik ve dans bile vardı süperdi.

ulusotomotiv' Alıntı:
dursun usta gelemediysen üzüldüm çok güzeldi
yarış

malesef katılamadım malum ramazan mahmurlugu cöktü üzerime tüm hafta iftarla savur arası uymuyorum ve sabahta malum işe gitmek durumunda kalınca hafta sonu uyku acıgını kapatmak durmunda kaldım aramazandan sonra her yerde varım kacırmam

Bir kaç fotoğraf buldum.. :smiley:

8334_173307135080_502745080_3958245_1380258_n.jpg

8334_173307640080_502745080_3958246_5045991_n.jpg

8334_173320375080_502745080_3958440_1353135_n.jpg

8334_173320380080_502745080_3958441_1404000_n.jpg

8334_173320390080_502745080_3958442_2200421_n.jpg

UFUKK' Alıntı:
Evet üvezler,ve demirkayada,ki yarışlar çok güzeldi yağan ufak çaplı yağmura rağmen,gözlemecideki yemek sırasında boşalan yağmur güle güle der gibiydi bize,kimseyi tanımadığımdan dolayı yalnız takıldım thışörtümde üzerimdeydi ama genede yalnız kaldım,zor oldu ama güzel olan 2 gün orada olmamdı.en zoruda gözlemecide masadan ayrı yalnız yemek yememdi,adeta festival havasında geçti müzik ve dans bile vardı süperdi.

ufuk keşke haber verseydin birlikde giderdik kendini yalnız hissetmezdin hem bende böylesi güzel bir yarışı kaçırmamış olurdum .iyi olurdu . :smiley:

resımler cok guzel decamını merakla beklıyoruz ayrıca hasan oraya kadar gıdıp foto cekmedınmı ???
hasanfb' Alıntı:
Yarışdaydım ama fotoğraf çekemedim...
Emeğinize sağlık görsel olarak çok daha farklı...

Trakya offroad külübünü ;
Gerek servis alanındaki gerek seyirci parkurundaki kıyafet ,saygı ve birbirlerine desteklerinden , yarış parkuruna kattıkları
heyecandan dolayı kutluyorum. :smiley:

evet benimde dikkatimi cekti açıkcası gayet nizami davranışlar başarılı ekip dayanışması ve davranışları ile gercekden bend e hepsini kutlarım trakoff ilerisi için bence çok iyi yerlere gelmeye hazır durumdalar

aslında çamur deryası olmuştur umuduyla gittigimde topragı kuru görünce baya şaşırdım..ama yinede seyretmek zevk verdi...res,mler için teşekkürler..

arwin' Alıntı:
Trakya offroad külübünü ;
Gerek servis alanındaki gerek seyirci parkurundaki kıyafet ,saygı ve birbirlerine desteklerinden , yarış parkuruna kattıkları
heyecandan dolayı kutluyorum. :smiley:

Kendilerini her organizasyonda hayranlıkla izliyorum trakoff amatör duyguları profesyonelliğe dönüştüren türkiyedeki en iyi offroad klübüdür.Tüm çalışmalarında başarılar dilerim onlardan trakyanın güzel bir bölgesinde iğneada misal offroad festivali yada tanışma toplantısı bekliyorum.Selamlar

Bizde gitmiş kadar olduk resimler için teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.