5. Gürsu Havacılık Şenliği (25 - 27 Temmuz 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sanalpilot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 188
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,996
gulbinb' Alıntı:
Bİr daha yemenle ve göbeğinle ilgili konuşmayacağım baksana zayıf olmam başıma dert oldu
Umarım uygun bir hava olurda bende bu zevki yadarım :smiley:

Gülbin teyzem.., ben sana demedim mi azıcık ye diye :smiley: neyse ucustan evvel Sedat'la beraber bi yeriz bi yeriz sende gelirsin ucus kilosuna :smiley:) olmadı sen + ben = Sedat ... O tandem uçabiliyorsa bizde, sen + ben + pilot 3 lü uçarız... nası fikir ama ¿

Etiketler

akarsu' Alıntı:
Yauuu Sedat bunun üçlü ucusu var mı hakkaten, varsa adın ne ¿ ???

Abi bildiğim kadarıyla 2 kişilikten sonrakilere uçak denmeye başlıyor ;D

BamBina' Alıntı:
yalnız, bu kiloyla ben yanlışlıkla erkenden bosnaya kadar uçmiim ;D

Senden o kadar kolay kurtulabileceğimizi sanmıyorum ;D

akarsu' Alıntı:
sen + ben = Sedat ... O tandem uçabiliyorsa bizde, sen + ben + pilot 3 lü uçarız... nası fikir ama ¿

:smiley:

elbetteki oluyor.Biz bazen ölüdenizde tridem dediğimiz 2 tane hafif yolcuyla havalanabiliyoruz,mesela annesi ve çocuğu yada 2 tane 45 -50 kg lik yolcu.Bu arada şu oluşturmaya başladığınız listeyi buradan deklara etsenizde bende uçacağım yolcu sayısını bilsem nasıl olur

Su listeyi olusturmaya baslayalim sayin hocamizin dedigi gibi. Ben 86 kg'mim ve sanirim ideal bir yolcuyum ucmak icin. :smiley: Sabirsizlikla bekliyorum festival tarihini!..

sanalpilot' Alıntı:
:smiley:

elbetteki oluyor.Biz bazen ölüdenizde tridem dediğimiz 2 tane hafif yolcuyla havalanabiliyoruz

Sedat hocam... hehe senin uçak dediğin 3dem oldu.. hehe böylece Gülbin+Bambina+pilot kardeş üçlüsü uçacak galiba.. süper yaaa.. ;D abi ağrı dağı olsa 3pod getirip çekerim ben bu fotoğrafı.... :D

sanalpilot' Alıntı:
Yolcuların kalkışta koşacağına kanaat getirirsem deneyebilriiz ,kilosu az 2 tane bayan yolcuyu uçurabilriim

yok efenim, deneme falan yapmayalım, uçurursunuz sonra dönmeyiz :D

hem ben o kadar zayıf değilim yahu,boy var Allahtan, 59-61 kg arasında gidip geliyom :D

Bambicim hele bi gidelim oraya bak nasıl ucacaksın, ucacagız.. ve de dönecegiz tabiii... :eek:
ben hafifsin demedim ki.. ;D sadece sedatın tam yarısı kadarsın dedim... :D

[attachment=1]

parasutk.jpg

Bu durumda en kötü durumda olan benim sanırım. Benimle aynı ölçülerde başka bayan yok ki bir ay kendimi besiye çekeyim belki işe yarar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri