5.9 hakkında tavsiye lütfen!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BaskanV8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,674
Ynt: 5.9 hakkında tavsiye lütfen!

darkcity2000' Alıntı:
Bundan yillarca sonra cocuklarim buyudugunda o gunler 0,3 lt tek silindirli araclarin muhtemel revacta olacagi o gunlerde , evladim benim bir zamanlar 5200 motor 8 silindirli bir aracim vardi, calistirdigimda otopartaki alarmlar calardi diyecegim... Cok dusunme al cok zorlarsa satarsin...

Çocuklarımız büyüyüp konserve kutularına binerken bizim zamanında 5200/5900 motorlu tanklara bindiğimize asla inanamıyacaklar :smiley: sanırım dediğiniz gibi olucak,bu dünyaya bir kere geliyoruz bazı şeyleri çok düşünüp vakit kaybetmeye gerek yok..

Etiketler

kyenipazar' Alıntı:
sayın baskanV8 aracımın bilgileri aslında sitede mevcut , " 5.9 düşünüyorsanız" başlığında yazmıştım , ilk istediğim fiyat 29.750 idi , 27.750ye indirince dediğim gibi alıcılar aradı , pazartesi-salı İzmit'e döneceğim araç zaten şu anda mağazanın önünde.

77.000 Kilometre , LPG takılmamış , bundan 3 sene önce tavan hariç çizik ve solmalardan ötürü boyanmış , değişen , düzelen hiçbir parçası yok. İlk satınalma faturası , yedek anahtarı , kullanma kitapçıkları mevcuttur. Ben yanlış bilmiyorsam aracın 3.sahibiyim , plakası ilk günden beri değiştirilmemiş.
Dediğim başlıktaki fotoğraflardan görürsünüz zaten. Dediğiniz gibi aramış olan kişilerle bir görüşeyim size de haber veririm.

iyi dilekleriniz için teşekkürler.

Rica ederim,aracınız gerçekten müzelik 5.9'lardan biri sanırım,77bin km 5.9 için hiçbir şey..bir daha satmamak üzere alınıp belli bir süre keyifle kullandıktan sonra özel korumalı ve yalıtımlı bir garajda saklanarak çocuklarımıza miras bırakılacak bir araç olmalı..ancak fiyatı benim düşündüğüm rakamı biraz aştığı için üzülerek aracınızdan uzaklaşmak zorundayım :( Size hayırlı satışlar dilerim,umarım 5.9unuz gerçekten aracın değerini bilen ve sizin içinize sinen birine satılır..

sayın baskanV8 , gerçekten benim zaten aracı ne için satın aldığımı yazmış oldunuz :smiley: fakat benim bir de 63 impala aracım var inşallah çocuğuma bırakmayı düşündüğüm.
e şimdi bir cherokee , bir impala , bir subaru bir de benim mağaza için kullanacağım dizel bir araç olacak , bu kadar aracın vergisi , kaskosu , trafik sigortası , bakımı , garajı için ne zamanım ne de maddi imkanım var . dolayısı ile cherokeeyi elden çıkarmaya karar verdim , sizin düşündüğünüz fiyatları tahmin ediyorum ancak ben gerçekten böyle bir aracın o rakamlara verilemeyeceğini düşünüyorum.

gönlünüzdeki aracı bulabilmenizi dilerim ancak şunu da lütfen dikkate alın , hangi araç olursa olsun uygun fiyata alıp sonradan canınızı sıkabilecek masraflar için de dikkatli olun , harcayacağınız zamanı , yaşayabileceğiniz can sıkıntısını da unutmayın. Dolayısı ile illa ki ucuz 5.9 diye çabalamaktan ziyade , hakkı olan fiyata başka bir araç da bakabilirsiniz.

Hayırlısını bulup kullanmanızı dilerim.

kyenipazar' Alıntı:
sayın baskanV8 , gerçekten benim zaten aracı ne için satın aldığımı yazmış oldunuz :smiley: fakat benim bir de 63 impala aracım var inşallah çocuğuma bırakmayı düşündüğüm.
e şimdi bir cherokee , bir impala , bir subaru bir de benim mağaza için kullanacağım dizel bir araç olacak , bu kadar aracın vergisi , kaskosu , trafik sigortası , bakımı , garajı için ne zamanım ne de maddi imkanım var . dolayısı ile cherokeeyi elden çıkarmaya karar verdim , sizin düşündüğünüz fiyatları tahmin ediyorum ancak ben gerçekten böyle bir aracın o rakamlara verilemeyeceğini düşünüyorum.

gönlünüzdeki aracı bulabilmenizi dilerim ancak şunu da lütfen dikkate alın , hangi araç olursa olsun uygun fiyata alıp sonradan canınızı sıkabilecek masraflar için de dikkatli olun , harcayacağınız zamanı , yaşayabileceğiniz can sıkıntısını da unutmayın. Dolayısı ile illa ki ucuz 5.9 diye çabalamaktan ziyade , hakkı olan fiyata başka bir araç da bakabilirsiniz.

Hayırlısını bulup kullanmanızı dilerim.

Bir babanın evladına miras bırakabileceği en ideal garajlarından birine sahipsiniz :smiley: maddi zorluklar insanlara malesef istemedikleri şeyleri yaptırabiliyor,tıpkı zamanında ilk sahibi olduğum pırıl pırıl 5.9'umu bana sattırması gibi..sizin aracınızın ne kadar temiz olduğu konusunda da hiç şüphem yok ancak benim aklımdaki tavan rakamda 25 bin tl dir,bunun üstüne malesef çıkamam,o yüzden size hayırlı satışlar dilemekten başka seçeneğim yok,verdiğiniz bilgiler ve haklı tavsiyeler için de çok teşekkür ederim,kesinlikle dikkate alacağım.Saygılar.

sayın fero , bulabildiniz mi aradığınız aracı ?
benim malum sitede ilanım yok , burada forumlarda "5.9 tercih ediyorsanız" başlığında bazı fotolarını görebilirsiniz ya da mailinizi verirseniz atarım , son fiyat 27.750 idi , yine üzerinde konuşuruz isterseniz.
teşekkürler
korhan yenipazar
0 532 325 65 36

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR