S.cihan
Ana Kamp
Youtube da dolaşırken Yabancı bir kanalda bu aracın inceleme videosu denk geldi .O güçlü motoru, egzost sesini duyunca hasta oldum ve merak sardım araç hakkında forumlardan , videolardan bilgiler edinmeye başladım .Hevesli bir şekilde araştırmaya başladım güzel yorumlarda vardı ama olumsuz yorumda Çoktu.Yorumlarda araca çok masraf yaptığını , aşırı yaktığı yaktığını ,vergisinin yüksek olduğunu söyleyenler olunca araçtan korkmaya başladım. Daha önceden kullanmış olan abilere sordum . Temizi bulup,bakımı eksitmediğim sürece sorun yapmayacağını söylemesi beni rahatlatmıştı. Ayrıca aracın sıkıntı çıkarmasının sebebi araç sahiplerinin Araçtan anlamayan ustalara götürmelerinden kaynaklı olduğunu söyledi Bu sebeble bende kendi bakımlarını kendim yapmaya karar verdim .youtube dan yabancı bir Kanalda adam GC nin bütün bakımlarını , iç mekanını düzenliyor , Gösterge panelinin ışıklarını değiştiriyor falan kısaca Gc yi restore ediyor videoları izleyip deneyim kazanmak istedim ve benim için yararlı olduğunu düşündüm Kanalın adı (Barricade Garage) Bakmanı tavsiye ederim . 6 aydır da GC ilanlarını takip ediyorum hayırlısıyla 2.el in normale dönmesiyle almayı düşünüyorum İnşaallah
Hayırlısı olsun,
Güzel bakılmışını almadıktan sonra aldıktan sonra güzel bakmadıktan sonra her araç can sıkıcı sonuçlar doğurur.
Allah gönlüne göre bir araç nasip etsin.