5.2 V8 Hakkında Detaylı Bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan V8 KAFASI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,706
Günaydin öncelikle. Ben iki araç arasında kaldım (1)https://www.sahibinden.com/ilan/vas...eep-grand-cherokee-5.2-limitd-793545519/detay

(2)https://www.sahibinden.com/ilan/vas...5.2-sunrof-hafiza-isitma-full-806106816/detay
Ben bu iki aracı begendim ama ikiside galericiler tarafinda satılıyor vazgeçip sahibinden satılık olan jeeplere mi bakayım
1. Araç Bostancı Davut usta da bakımlı ve kayitliymis
2.ise Doktordan temiz orijinal diyor karar veremedim
Günaydin öncelikle. Ben iki araç arasında kaldım (1)https://www.sahibinden.com/ilan/vas...eep-grand-cherokee-5.2-limitd-793545519/detay

(2)https://www.sahibinden.com/ilan/vas...5.2-sunrof-hafiza-isitma-full-806106816/detay
Ben bu iki aracı begendim ama ikiside galericiler tarafinda satılıyor vazgeçip sahibinden satılık olan jeeplere mi bakayım
1. Araç Bostancı Davut usta da bakımlı ve kayitliymis
2.ise Doktordan temiz orijinal diyor karar veremedim

Merhaba,
Paylaştığınız ilanlardan Kocaeli de olan davut usta bakımlı kayıtlı yazan araç benimde ilgimi çekmişti, araca baktınız mı? Merak ettim.

Etiketler
Merhaba,
Paylaştığınız ilanlardan Kocaeli de olan davut usta bakımlı kayıtlı yazan araç benimde ilgimi çekmişti, araca baktınız mı? Merak ettim.
Yok gitmedim malum virusten dolayı gitmek istemedim ama aracın vıc ekranında bir arızayı,on kaputta güneş yanığını solmasını görünce araçtan vazgeçtim

Yok gitmedim malum virusten dolayı gitmek istemedim ama aracın vıc ekranında bir arızayı,on kaputta güneş yanığını solmasını görünce araçtan vazgeçtim

Vıc ekrandaki o ikaz benimde dikkatimi çekmişti hatta bütün resimlerden yakınlaşıp baktım araç çalışır vaziyette iken bazı resimlerde o ikaz yok bazılarında var 5.2 sahibi arkadaşıma sordum radyatör su seviyesi sensörü arızası dedi her zaman yanmaz kronik sensör arızalarındandır pahalı olduğu için kullanıcı değiştirmez benimki de arızalı dedi, boya solması evet can sıkıcı, bende bakmadım sizin ilgilendiğinizi görünce Bi sormak istedim.

Temiz duruyor ama baktırmanız lazım,
Sunroof yok, benim olmazsa olmazım :smiley:
Doğru ama sunroof arıza yapması durumunda başınızı ağırıtabilir.Kimi GC lerde sunroof var ama iptal edilmiş su kaçırıyormuş adamlar sunroofu kapattırmışlar Çoğu aracın tavan sarkması bu sebebden kaynaklı

Bu araçların bütün elektrik aksamlarını en küçük ayrıntısına kadar denemek gerek Siz ne zamandır araştırıyorsunuz GC yi sizin beğendiğiniz GC var mı

Bu araçların bütün elektrik aksamlarını en küçük ayrıntısına kadar denemek gerek Siz ne zamandır araştırıyorsunuz GC yi sizin beğendiğiniz GC var mı

Ben g.c 4.7 wj ile ilgileniyorum 2012 yılından bu tarafa şimdilerde acil araç ihtiyacım olduğu için almak üzere yoğunlaştım ama piyasa çok yüksek bütçemi zorluyor bu sebepten 5.2 ye de bakmaya başladım.

Doğru ama sunroof arıza yapması durumunda başınızı ağırıtabilir.Kimi GC lerde sunroof var ama iptal edilmiş su kaçırıyormuş adamlar sunroofu kapattırmışlar Çoğu aracın tavan sarkması bu sebebden kaynaklı

Kullanıcının aracına bakmaması kaynaklı olduğunu düşünüyorum araçlarda bakım ve ilgi çok önemli kaç tane sunroof lu araç bindim hiçbir sorun yaşamadım.

Kullanıcının aracına bakmaması kaynaklı olduğunu düşünüyorum araçlarda bakım ve ilgi çok önemli kaç tane sunroof lu araç bindim hiçbir sorun yaşamadım.
Siz ne düşünüyorsunuz Gc hakkında arıza çıkarmasından falan korkuyormusunuz altından kalkamam diye hiç düşündünüz mü

Siz ne düşünüyorsunuz Gc hakkında arıza çıkarmasından falan korkuyormusunuz altından kalkamam diye hiç düşündünüz mü

G.C özel ilgim var kalitesi ve dolu dolu olması V8 olması hem arazideki kabiliyetleri hem şehirli ve modern olması beni cezbediyor şuan bütçe ile alakalı 5.2 ye baksamda asıl hedefim 4.7 wj sebebi hem klasik olabilecek son g.c olması hemde yeni kasaların ilk atası olması hatlarına bakarsanız güncel kasaların ilk atasıdır.
Arıza ve bakım konusunda çok endişe etmiyorum. Bakımlı bulunursa ve bakımları ihmal edilmez, bilinçli kullanılırsa çok sağlam araçlar daha çok ömürleri olur.
Bi tane temiz ve donanımsız wj bulabilirsem yıllarca hem binmek hemde klasik olarak saklayıp torunlara miras bırakmak niyetindeyim Allah nasip eder, ömür verirse tabi.
Bütçe konusu son zamanlarda ki piyasaya göre yükseldi haliyle 5.2 için max 50 bin. 4.7 için 85 bin şuanki düşüncem.
Piyasanın çok fazla bu seviyelerde kalmasını beklemiyorum 2.el için. duruma göre beklemede kalabilirim.

G.C özel ilgim var kalitesi ve dolu dolu olması V8 olması hem arazideki kabiliyetleri hem şehirli ve modern olması beni cezbediyor şuan bütçe ile alakalı 5.2 ye baksamda asıl hedefim 4.7 wj sebebi hem klasik olabilecek son g.c olması hemde yeni kasaların ilk atası olması hatlarına bakarsanız güncel kasaların ilk atasıdır.
Arıza ve bakım konusunda çok endişe etmiyorum. Bakımlı bulunursa ve bakımları ihmal edilmez, bilinçli kullanılırsa çok sağlam araçlar daha çok ömürleri olur.
Bi tane temiz ve donanımsız wj bulabilirsem yıllarca hem binmek hemde klasik olarak saklayıp torunlara miras bırakmak niyetindeyim Allah nasip eder, ömür verirse tabi.
Bütçe konusu son zamanlarda ki piyasaya göre yükseldi haliyle 5.2 için max 50 bin. 4.7 için 85 bin şuanki düşüncem.
Piyasanın çok fazla bu seviyelerde kalmasını beklemiyorum 2.el için. duruma göre beklemede kalabilirim.
Evet haklısınız .2.el durumu için benim gibi beklemede kalmanız en doğrusu olacaktır hiç 5.9 düşündünüz mü ben 5.9 da bakın derim

Evet haklısınız .2.el durumu için benim gibi beklemede kalmanız en doğrusu olacaktır hiç 5.9 düşündünüz mü ben 5.9 da bakın derim

Önceligim 4.7 wj oldugu için 5.2 yada 5.9 benim için çok ta farketmiyor temiz ve bakımlı olması önemli,
Şuan marka, otomobil, suv farketmeksizin tüm 2. Eller çok uçuk fiyatlarda hayatın normal seyrine dönmesiyle birlikte makul seviyelere düşecektir, tahminim bu yönde, bakalım bekleyip göreceğiz.
Sizin g.c merakınız nasıl başladı?

Önceligim 4.7 wj oldugu için 5.2 yada 5.9 benim için çok ta farketmiyor temiz ve bakımlı olması önemli,
Şuan marka, otomobil, suv farketmeksizin tüm 2. Eller çok uçuk fiyatlarda hayatın normal seyrine dönmesiyle birlikte makul seviyelere düşecektir, tahminim bu yönde, bakalım bekleyip göreceğiz.
Sizin g.c merakınız nasıl başladı?
Youtube da dolaşırken Yabancı bir kanalda bu aracın inceleme videosu denk geldi .O güçlü motoru, egzost sesini duyunca hasta oldum ve merak sardım araç hakkında forumlardan , videolardan bilgiler edinmeye başladım .Hevesli bir şekilde araştırmaya başladım güzel yorumlarda vardı ama olumsuz yorumda Çoktu.Yorumlarda araca çok masraf yaptığını , aşırı yaktığı yaktığını ,vergisinin yüksek olduğunu söyleyenler olunca araçtan korkmaya başladım. Daha önceden kullanmış olan abilere sordum . Temizi bulup,bakımı eksitmediğim sürece sorun yapmayacağını söylemesi beni rahatlatmıştı. Ayrıca aracın sıkıntı çıkarmasının sebebi araç sahiplerinin Araçtan anlamayan ustalara götürmelerinden kaynaklı olduğunu söyledi Bu sebeble bende kendi bakımlarını kendim yapmaya karar verdim .youtube dan yabancı bir Kanalda adam GC nin bütün bakımlarını , iç mekanını düzenliyor , Gösterge panelinin ışıklarını değiştiriyor falan kısaca Gc yi restore ediyor videoları izleyip deneyim kazanmak istedim ve benim için yararlı olduğunu düşündüm Kanalın adı (Barricade Garage) Bakmanı tavsiye ederim . 6 aydır da GC ilanlarını takip ediyorum hayırlısıyla 2.el in normale dönmesiyle almayı düşünüyorum İnşaallah

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.