Selamlar, öncelikle herkese selam şöyle bir sorum var bir tanıdığımızda 95 model 5.2 grand cherokee araç var sahibi 72 yaşında ve araç sıfır alınmış... araçta birtakım arızalar varmış il defa yolda kalmış ve satmaya karar vermiş bana al yaptır dağlara gidiyosun bununla git senin olsun aradabir köfte ısmarlarsın dedi neyse arıza olarak ufleme falan dedi hiç anlamam, araç gram off road yapmamış ve alındığı günden beri arazi vitesine takılmamış ve bunun açtığı sorunlar varmış araç yürüyor boya orjinal tavanın ucunda azıcık güneş yanığı var ve tüpsüz km mil galiba çünkü çok düşük geldi 103 bin sonuç olarak çok yakınım komşum ama dedem gibidir bana 12 bine bırakıyor ki oda benim verdiğim fiyat yoksa bedavaya verecek alıp hemen sat diye düşündüğünüzü biliyorum ama satamam çok ayıp olur alıp kullanıcam değerli üstadlar ben bunun şanzımanını motorunu ve arazilerini yaptırsam maksimum ne kadar masraf çıkar 20 bini geçer mi birde bunları yaptıktan sonra sorunsuz kullanabilirmiyim yolda hiç bırakmasın yeter yada bu sevdadan vazmı geçiyim bu arada 2012 meganım var bu aracı sadece keyif için kullanıcam hard offroad yapmıcam yakıt 1 lira bile yaksa sorun yok