4x4 kış lastiği mi ? bggoodrich T/A

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nofearifat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,380

nofearifat

Yeni Üye
Yer
istanbul
Kışın dağa giderken(buz ve karda) 4x4 Michelin Latitude Alpin HP kış lastiğimi ? bgGoodrich T/A mi ? daha performanslıdır.Arazi ve çamur düşünmüyorum...Yardımcı olursanız sevinirim.

Etiketler

Ynt: 4x4 kış lastiği mi ? bggoodrich T/A

ilginize teşekkürler....arazi lastikleri güzel görünüyor ama normal kullanıcı için bir avantaj yok demek

hatta aracını sizin bahsettiğiniz gibi kullanan kişiler için dezavantaj sayılabilir. en güzeli 2 takım ( yaz ve kış ) lastik ve en az ellişer bin km sorunsuz kullanım ;) sanırım bende öle yapacam. saygılar

nofearifat' Alıntı:
Kışın dağa giderken(buz ve karda) 4x4 Michelin Latitude Alpin HP kış lastiğimi ? bgGoodrich T/A mi ? daha performanslıdır.Arazi ve çamur düşünmüyorum...Yardımcı olursanız sevinirim.
4x4 kış lastiğini tercih ettiğinizde bu lastikleri Nisan ayı gibi çıkartıp tekrar yaz lastiği almanız gerekir.Size ek bir maliyet ve saklama gibi bir durum ortaya çıkacaktır.
Bf-goodrich A/T tercih ettiğinizde hem performansında hem kalitesinden hemde bütün koşullarda kullanma imkanı sağlayacaktır ;)

arkadaş kışın dağa giderken karda ve buzda kullanmak için lastik istiyor ve belirtiyor, arazi düşünmüyorum diyor. AT lastiklere göre çok çok daha başarılı ve odaklanmış kış performansı olan lastikler kış lastikleridir, AT ve MT ler değildir. mevzu güvenlik ve keyifse, sökme - takma vs masrafları teferruat olmalıdır :smiley:

BF Goodrich AT almanızı tavsıye ederım.asfaltta ve kumda,karda cok keyıflı kullanırsınız.kar performansı cok ıyıdır.
aracınızdan sok-tak yapmadan 4 mevsım randıman alırsınız.benım aracımda da aynı lastıkler var...

kayışdağına çıkarken buzda durup bir daha kalkamadim bridgestone blizzak lastiklerle ama aynı model araba bfgoodrich atlerle arkamdan kalktı, yanımda durdu ve devam etti. yaz kış kullanabilecek olmanız avantaj ama asfalt üzeri kar ve buzda kar lastiği de yeterli işi yapar, şehir içinde bir sıkıntı yaşamadım buzda ben de kalkıp durabiliyordum blizzaklarla.

bfgoodrich karda iş yapmayacaktır. Hafif arazi koşullarında kullanılır ama, çamurda da iş yapmaz pek..Şu an bizim araçda da takılı, ancak memnun değilim.

Wrangler DuraTrac ı incelemenizi öneririm.

sinaa' Alıntı:
kayışdağına çıkarken buzda durup bir daha kalkamadim ama aynı model araba bfgoodrich atlerle arkamdan kalktı, yanımda durdu ve devam etti. yaz kış kullanabilecek olmanız avantaj ama asfalt üzeri kar ve buzda kar lastiği de yeterli işi yapar, şehir içinde bir sıkıntı yaşamadım buzda ben de kalkıp durabiliyordum blizzaklarla.

Merhaba;

Bridgestone blizzak lastiklerini kullandığnızı duydum, bu lastiklerin kış performansını biraz detaylı olarak anlatabilirmisiniz lütfen. Bu lastikleri nasıl şartlarda kullandınız, sonuçları nasıldı ve en önemlisi bu lastiklerden memnunmuydunuz.

Teşekkürler.

sertem41' Alıntı:
Merhaba;

Bridgestone blizzak lastiklerini kullandığnızı duydum, bu lastiklerin kış performansını biraz detaylı olarak anlatabilirmisiniz lütfen. Bu lastikleri nasıl şartlarda kullandınız, sonuçları nasıldı ve en önemlisi bu lastiklerden memnunmuydunuz.

Teşekkürler.

Normal şehir ve kış şartları için diyorsanız oldukça güzel bir lastik. Grand Vitara'da kullandık geçen sezon, bu sezon da tekrar takacağız bu hafta aynı lastikleri. Sessiz, yumuşak ve yol tutuşu gayet iyi. Ataşehir Mozaik çarşı yokuşunda geçen sene millet çıkamaz ve kaya kaya inerken ben durup durup kalkabiliyordum. Ancak offroad için düşünüyorsanız hiiiiç uygun değil. Çamuru acayip topluyor, -zaten offroad lastiği olma iddiası da yok- özellikle karın altından çamur çıkar ve ikisi karışırsa çok kötü oluyor. Ama onun dışında saf kar veya buzda oldukça iyiydi.

sinaa' Alıntı:
Normal şehir ve kış şartları için diyorsanız oldukça güzel bir lastik. Grand Vitara'da kullandık geçen sezon, bu sezon da tekrar takacağız bu hafta aynı lastikleri. Sessiz, yumuşak ve yol tutuşu gayet iyi. Ataşehir Mozaik çarşı yokuşunda geçen sene millet çıkamaz ve kaya kaya inerken ben durup durup kalkabiliyordum. Ancak offroad için düşünüyorsanız hiiiiç uygun değil. Çamuru acayip topluyor, -zaten offroad lastiği olma iddiası da yok- özellikle karın altından çamur çıkar ve ikisi karışırsa çok kötü oluyor. Ama onun dışında saf kar veya buzda oldukça iyiydi.

Merhaba;

Yeni aldığım DEFENDER üzerinde bu lastikler bulunuyor. Dediğiniz gibi ses yapmıyor ve düz yolda süper, bir miktar araziye girer gibi yaptık fakat baktık ki olacak gibi değil gereksiz yere macera yapmadık.

Bu kış aracın üzerinde bunlar kalacak, performasını merak ettiğim için sizde kullanmış olduğunuz için size sormak istedim. Anladığım kadaryla da gayet memnunmuşsunuz, bende açıkçası çok sevindim. Zira bu lastiklerin fiyatıda hiç yabana atılmayacak kadar da pahalı imiş. Seneye bahar da artık bir takım M/T lastik alacağız.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, keyifli sürüşler dilerim.

Saygılarımla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,853
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

Geri