moonwalker_arc
Zirve
Ynt: 4x4 Kia Besta Panelvan,a Yeni Nesil Turbo Dizel Motor
hyundai starex motoru ş görür.
hyundai starex motoru ş görür.
tornado57' Alıntı:Hocam starex beygir olarak çok iyi, güçlü, ama yakıt olarak kategorisinde en kötü motor diye biliniyor, bi de sık arızalanan bi motor, bosch servisinde arkadaş aldı, 2 ayda bıktı, gitti sıfır transit aldı. Transit motorları buna uyarmı bilmiyorum sonuçta her yerde ustası anlayanı parçası vs, bulunur.
İşin evrak kısmı da sanırım artık daha kolaylaştı, duyduklarıma göre yani,
Bu araca ben de meraklıyım, internette 2 çekerini gördüm arka koltukları tam yatırınca yatak olmuş, 4 çekrinde de koltuk falan grubu aynı şekilde oluyor mu, bilgi verebilirseniz sevinirim,
saygılar,
yavuz-çelikel' Alıntı:iveco 2,8 daily motoru nasıl olur?
Aynen, bende o popülarite ile önerdim zaten. Hesaplıda.Bunların teknik özelliklerini merak ediyorum , ayna mahruti kaç oran, arazi nasıl vs. vs......LRTD5' Alıntı:Daily motoru bayağı popüler oldu son zamanda...
Biri taksa da görsek, ya da olan bir anlatsa da dinlesek.
yavuz-çelikel' Alıntı:iveco 2,8 daily motoru nasıl olur?
yavuz-çelikel' Alıntı:Aynen, bende o popülarite ile önerdim zaten. Hesaplıda.Bunların teknik özelliklerini merak ediyorum , ayna mahruti kaç oran, arazi nasıl vs. vs......
altına defender difi ve helezonu olsa nasıl olur acaba?
yavuz-çelikel' Alıntı:Tahmin edebiliyorum biraz neler yapabileceğini şöyle bir link buldum.
http://manila.olx.com.ph/4x4-under-chassis-iid-444500888
buna bakılırsa alt takım her yola gelir.
dopamin' Alıntı:Sistem aynı ama benim araç monoblok şasi bu şasi ceres kamyonet modelinde mevcut
yavuz-çelikel' Alıntı:Hayda....
monoblok' mu alt taraf?
Kılçıksız yani.
dopamin' Alıntı:2.5 tci kia motoru aklımdan geçen yapacak ipe un sermeyen usta lazım