455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,519
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 226,310

Etiketler

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Tebrik ederim araç çok süper olacak türkiyenin en hızlı ve ev güçlü cj si :D

Ayrıca birde fikir belirtmek istiyorum kaputun ortasında 3 tane deliği olan ve gaza bastıkça kelebekleri açılan bir supercharger olsa kendi kanaatimce tatından yenmez olur.

EVOLUTİON' Alıntı:
Tebrik ederim araç çok süper olacak türkiyenin en hızlı ve ev güçlü cj si :D

Ayrıca birde fikir belirtmek istiyorum kaputun ortasında 3 tane deliği olan ve gaza bastıkça kelebekleri açılan bir supercharger olsa kendi kanaatimce tatından yenmez olur.

Teşekkür ederim.... supercharger görsel olarak ta performans olarak çok güzel olur mekanik olarak çalışma ve montajı konusunda çok teferruat çıkartır diye pek düşünmedim ama araştırmaya değer....

Sizin kadar bizde araç bitince mutlu olacağız :smiley: ;) :D 8)
Arasıra fotoğrafları beklerken bir videoda ben göndereyim.

http://www.youtube.com/watch?v=rDLyw4_dNHc

hassss.... böylemi olcak.
Kardeş bolca video koycaksin bak yoksa aklimizda kalir.

ilk kalkiş talebi benden bitsin kalkalim enazindan bir arazi taşitina geçildik deriz :smiley:

RedlinE' Alıntı:
hassss.... böylemi olcak.
Kardeş bolca video koycaksin bak yoksa aklimizda kalir.

ilk kalkiş talebi benden bitsin kalkalim enazindan bir arazi taşitina geçildik deriz :smiley:

Bitti günü de bir görsek kalkarız her zaman ;D ;D

abi motor çok güzel allah ağız tadıyla binmek nasip etsin ne zaman çıkıcak bide boya ne aşamada

Sayfa 4 te dua etmeye başladım Allahım inşallah bitmiştir diye ,eee şimdi zurnanın zırt dediği yere geldik,bekle bakalım şimdi bekleyebilirsen.

Aman Allah'ım Onur abi napmışsın sen 5.9, xj derken cj7 ye v8 :smiley: ama bence en doğru kararı vermişsin iyi ki satmadın o kadar emek verdiğin aracı, görsel ve aksesuar olarak zaten tekti aracın şimdi motor donanım olarak da tek olacaktır şanzımanla beraber :smiley: bu kararı verdiğine çok sevindim...

yusuf emre ese' Alıntı:
abi motor çok güzel allah ağız tadıyla binmek nasip etsin ne zaman çıkıcak bide boya ne aşamada

Çok teşekkürler..... daha boya aşamasına zaman var gerçi 10 gndür aracı görmedim bazı işlerim vardı kısmetse pazartesi görücem.......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR