Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi
AOCENKER' Alıntı:SAnırım apo dayı boyadı.....
AOCENKER' Alıntı:SAnırım apo dayı boyadı.....
onuR kayboldun?AOCENKER' Alıntı:güzel yorumlarınız için çok teşekkürler..... Bilen bilir gerçekten fiyat maliyetinin çok altında..... farklı bir fırsat geçti elime onu değerlendirmek için kısa bir süreliğine satılığa çıkardım.... kaçırırsam zaten satmaya hiç niyetim yok
ahmetozduman' Alıntı:onuR kayboldun?
hayırdır, yavruyu satıyorsun? aklından yine neler geçiyor?AOCENKER' Alıntı:Buralardayım..... denk gelmedik
Başka işler var.... Proje için satmıyorum..... Bundan sonraki tek proje RUBİKON olurahmetozduman' Alıntı:hayırdır, yavruyu satıyorsun? aklından yine neler geçiyor?
oobeterbocekoo' Alıntı:helalinden bi 20000 lira vereyim gazeteye sardıralım onur abi ;D
şaka bi yana hakkaten şöyle bir araç hemde otomatik al koy garaja dursun gerçekten. ilerideki araba garajımda kesinlikle bulunmasını isteyeceğim güzellikte bir araç. tabi bunun için de çok zengin olmak gerek. benim cj bütçem 15-20bin.. ben biraz daha para kazanıp geleyim madem
alana da satana da hayırlı uğurlu olsun diyelim şimdiden...
ayazağa' Alıntı:Valla geçen gün servis bekliyorum sabah 07:00
Araç yanımdan geçti uykum açıldı valla ve ben le bekleyen herkesin kafa 90 derec döndü taki araç kaybolana kadar o kadar diyorum
teşekkürlerByBeRKuTKu' Alıntı:Çok güzel muhteşem bir araç.