455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,519
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 225,195

Etiketler

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

[quote ] Bu aralar işlerim çok yoğun aracın yanına bile gidemiyorum... ama aracın shifter ayarlamaları ve montajı yapılıyor. Artık çalıştı birde hareket etsin ;D ;D [/quote] Gerçekten yürüyüp dışarı çıksada bir de şöyle atelyede boğulmayan gerçek sesi bir alsak... ama gene beklentim sizin ilk sesteki yüzünüz ve tepkilerinizdi merakım :smiley: Hani var ya " bin atlı çocuklar gibi şendik" misali :D :D :D

gercekten bekledıgımıze degdı.. ınanılmaz bır ses.. ınanılmaz bır guc.. bu kadar gucle umarım ıstemıcemız seyler olmaz.. muhtemelen gaza basarken ınanılmaz bır tedırgınlık yasanıyodur.. Allah kaza bela vermesın ama hepımıze de bırer tane v8 nasıb etsın dıyorum...
saygılar

Son durum ;D

SDC10037.jpg

SDC10036.jpg

SDC10038.jpg

araç yetişirse 24 nisandaki otistik cocouklar için yapılacak etkinliğe gelecek bari yürümeside özel bir günde olsun :smiley:) ( emre güveç toplantısı resimleri nerde hani onurun rejim yapıyorum deyip kaçtığı resim :smiley:

unal' Alıntı:
araç yetişirse 24 nisandaki otistik cocouklar için yapılacak etkinliğe gelecek bari yürümeside özel bir günde olsun :smiley:) ( emre güveç toplantısı resimleri nerde hani onurun rejim yapıyorum deyip kaçtığı resim :smiley:

İyikide kaçmışım yoksa o manzara irade dayanmazdı herhalde..... ;D ;D ;D

Dün acil işim çıktı yarım kaldı fotoğraflar ... Onur'un diyeti bozmamak için kaçtığı güveç partisi ;D

SDC10040.jpg

SDC10041.jpg

SDC10042.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR