455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,519
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 225,201
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Tempus' Alıntı:
ya bu kılıflar şahane kaça geldi? markası neydi bunların

Arka koltuk olarak ta var ama ben 2 ön olarak aldım 700 TL ( iki ön koltuk ) ( RUGGED RİDGE MARKA )

SMBrgear.jpg

Etiketler

gerçekten kılıflar güzelmiş. amerikan army stil herhalde. Çok hoşuma gitti

Dostum o sinyallerdeki sari ampullerden kurtulup onlari krom yapsan iki sanayi arasinda laz bufenin yanindaki elektirkcide var. biraz oper ama olsun :smiley: iki tipi var çifti 30 tl olanlardan alirsin artik bu makineye o yakişir.

Koltuk kılıfları gerçekten şahaneymiş ya.. Gerçekten çok güzel seçim olmuş siyahını mı düşünüyorsunuz ?

Assasin' Alıntı:
Koltuk kılıfları gerçekten şahaneymiş ya.. Gerçekten çok güzel seçim olmuş siyahını mı düşünüyorsunuz ?

Siyah renkte olanlarını aldım araç bittiğinde takıcam...

Takmayı planladığım vinç şuan için Türkiye' de yok siparişi geçtik ama Mayıs ayının ilk haftası gelicek. Warn 9.0Rc Rock Crawling

sema2005 128.jpg

25 kg genelde kayacıların tercih ettiği bir model

sema2005 040.jpg

Bu müzik sistemi CJ için değildir bildiğim kadarıyla, Apo roll barı ona göre yaparsa( içten içe) sığması için bu seferde hard top oturmaya bilir üst köşelerin kıvrımlarından dolayı.. Onun için Wrangler tipi roll bar yapmak lazım gelir daha ince ama etli bir borudan...Kilometre saati olmamış .atilla özel kardeşime yeni model bir tane bırakmıştım eğer hala duruyorsa size hediye ederim, benim CJ 7 için getirtmiştim ama 85 km lik geldi benimki 90 onun için boşa çıkmıştı kabul ederseniz sevinirim ..Tüm uğraşılarınız için tebriklerimi kabul edin.....Harun Tüysüz..

AOCENKER' Alıntı:
Koltuk kılıflarımızda geldi ama onları araç bitince takıcam......
Kılıflara bende bittim..
Araç hk.da diyebileceğim birşey yok zaten..:smiley:
Güle güle, güzel günlerde kullanın..

TARB' Alıntı:
Bu müzik sistemi CJ için değildir bildiğim kadarıyla, Apo roll barı ona göre yaparsa( içten içe) sığması için bu seferde hard top oturmaya bilir üst köşelerin kıvrımlarından dolayı.. Onun için Wrangler tipi roll bar yapmak lazım gelir daha ince ama etli bir borudan...Kilometre saati olmamış .atilla özel kardeşime yeni model bir tane bırakmıştım eğer hala duruyorsa size hediye ederim, benim CJ 7 için getirtmiştim ama 85 km lik geldi benimki 90 onun için boşa çıkmıştı kabul ederseniz sevinirim ..Tüm uğraşılarınız için tebriklerimi kabul edin.....Harun Tüysüz..

iyi sabahlar harun bey ilginiz için çok teşekkürler... aracınızı ve aracınızıa olan hassasiyetinizi biliyorum.... evet müzik sistemi CJ 7 için değil wrangler için roll bar ı wrangler larınki gibi yapıcaz hep kalınlık hem model olarak kilometre saati ile ilgili konuyu Apo Dayı' ya ileticem tekarar teşekkürler.

PatrolCat' Alıntı:
Kılıflara bende bittim..
Araç hk.da diyebileceğim birşey yok zaten..:smiley:
Güle güle, güzel günlerde kullanın..

Çok teşekkürler....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR