455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,519
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 226,434

Etiketler

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Bugün dikkatimi çektide neredeyse 4 ay olmuş bu başlığı açalı.
Bu kadar para harcayıp, bir de üstüne bu kadar emek ve zaman...
CJ aşkı demekki yaptırıyor :D

Sizi tebrik ediyorum gerçekten herkesin başarabileceği işler değil bunlar...
Artık forumdaki tüm üyeler canavarın ilk sesini ve kalkıştaki performansını merak ediyor...
Umarım en kısa sürede yetiştirirsiniz...

Bitince bizde sizin kadar sevinecez ve bol bol video foto isteyip gen başınızı ağrıtacaz ;D ;D ;D

ict3055' Alıntı:
Bugün dikkatimi çektide neredeyse 4 ay olmuş bu başlığı açalı.
Bu kadar para harcayıp, bir de üstüne bu kadar emek ve zaman...
CJ aşkı demekki yaptırıyor :D

Sizi tebrik ediyorum gerçekten herkesin başarabileceği işler değil bunlar...
Artık forumdaki tüm üyeler canavarın ilk sesini ve kalkıştaki performansını merak ediyor...
Umarım en kısa sürede yetiştirirsiniz...

Bitince bizde sizin kadar sevinecez ve bol bol video foto isteyip gen başınızı ağrıtacaz ;D ;D ;D

Tüm övgü dolu sözleriniz için çok teşekkür ederim.... para emek hepsi bir şekilde oluyor ....bundan önce birçok sıradışı projeler gerçekleştirmeye çalıştım .... ama DOĞRU EKİP ve DOĞRU DOSTLUKLAR olmadan hiçbiri istediğim gibi olmadı her şey bir yana bu tarz bir proje gerçekleştirmek için doğru kişilerden oluşmuş bir ekip gerekiyor. Artık bitmesine çok az kaldı.... herkesin benim kadar heyecanlı olduğunu farkındayım ..... bittikten sonra foto dan çok video olucak ;D ;D

Kayıt yapan cihazınıza mikrofon ekleyebilirseniz ses kaydını daha kaliteli yapmış olursunuz zaten hepimizin beklediğide bu sanırım.

Vay arkadaş bu nedu boyle yav offf diyorum başkada birşey diyemicem heralde abi allah kolaylık versin bu kadar ilgiyi nasıl kaldıracaksın valla zorr ;D

Bugünden Gelişmelr........ Farlar ve far korumaları.................

IMG_0497.jpg

IMG_0508.jpg

ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca :smiley:) takibe devam güle güle kullanın emeğinize ve yüreğinize sağlık

IMG_0509.jpg adlı resimde tamponun üstünde ızgaranın önünde bir parça gördüm (krom gibi) o parça nedir? vinç mi yoksa ? :D

bugünden gelişmeler.... Ön ve Arka aydınlatma korumaları......... takım montajı......

IMG_0509.jpg

IMG_0517.jpg

IMG_0512.jpg

IMG_0516.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR