455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,519
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 226,331
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

::::smiley:)))) allah gülmekten geri koymasın ne var yani soldaki lastik biraz ufak kalmış :D :D :D

Etiketler

DEMİRAL' Alıntı:
::::smiley:)))) allah gülmekten geri koymasın ne var yani soldaki lastik biraz ufak kalmış :D :D :D

Ufak dediğimiz lastik te pek ufak sayılmaz aslında 32 inç ;D ;D

Deli bir makina olacak,kullanmasıda kim bilir nasıl bir haz verir insana?

onur yalnış lastik almışsın bunlar traktör lastiği yahu :D :D :D maşallahh nazar değmesinnnnn

Bu lastikler ve bu motor arasında kalan tüm yürür aksama Allah kolaylık versin :D

adaeada' Alıntı:
onur yalnış lastik almışsın bunlar traktör lastiği yahu :D :D :D maşallahh nazar değmesinnnnn

evet traktör Lastiği ;D ;D ;D Hasat ödemeli aldım zaten ;D ;D

Kişisel fikrimi söyleyeyim, 4.10 yetmeyecek,en az 4.88 olmalı.Heleki asfaltta daha fazla yürüyecekse.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Kişisel fikrimi söyleyeyim, 4.10 yetmeyecek,en az 4.88 olmalı.Heleki asfaltta daha fazla yürüyecekse.

şimdilik 4.10 ama bakalım yürür hale bir gelsin gerekirse değiştirme yoluna gidicem denemedem birşey diyemiyorum ;)

4. kez baştan sona kadar zevkle takip ettiğim bir konu. Bırak TR yi USA da bile böyle detaylı, titiz bir iş zor yapılır. Harika bir iş çıkıyor. Allah nazarlardan korusun.

jetkan' Alıntı:
4. kez baştan sona kadar zevkle takip ettiğim bir konu. Bırak TR yi USA da bile böyle detaylı, titiz bir iş zor yapılır. Harika bir iş çıkıyor. Allah nazarlardan korusun.

İlginiz için çok teşekkür ederim ......

CJ7V8' Alıntı:
Onur bey bu lastiklere de 15x12 cant yakışır :smiley: :smiley:

Evet sami haklısın hali hazırdaki jantlara 15 x 10 taktık pek beyenmedik siyah renkte ofseti şuanki jantlarım kadar olan 15x 12 jant bulamadım ... krom istemiyorum araçta toplu iğne kadar bile krom kullanılmıcak kendi jantlarımı tadilatla 12 inç e çıkartmayı düşünüyoruz....
iç ofseti fazla bildiğin bir jant varsa önerilerine açığım ;D (siyah renkte )

AOCENKER' Alıntı:
Evet sami haklısın hali hazırdaki jantlara 15 x 10 taktık pek beyenmedik siyah renkte ofseti şuanki jantlarım kadar olan 15x 12 jant bulamadım ... krom istemiyorum araçta toplu iğne kadar bile krom kullanılmıcak kendi jantlarımı tadilatla 12 inç e çıkartmayı düşünüyoruz....
iç ofseti fazla bildiğin bir jant varsa önerilerine açığım ;D (siyah renkte )
siyah renkte,-64 offsetli, mat ve parlak olarak summitracing the bunlar var.
http://www.summitracing.com/search/Part-Type/Wheels/Wheel-Diameter/15-in/Wheel-Width-in/12-000-in/Wheel-Bolt-Pattern/5-x-5-1-2-in/Primary-Wheel-Color/Black/?Ns=Rank%7cAsc

ufukozkan' Alıntı:
Baştan sona zevkle okudum...elinize emeğinize sağlık.... sonucu merakla bekliyorum...

Çok teşekkür ederim... bende heyecanla sonucu paylaşmayı bekliyorum... ;D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri