455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,519
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 226,325

Etiketler
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

ugur_karakas' Alıntı:
Çok güzel olacak, bekliyoruz..

Umarım Güzel olur ...Sıfır best top tentesinide teslim aldık Hard top takmıcam bu senede tenteli takılalım.....

marmariscj7' Alıntı:
Onur bey cj7 ye Hard-top daha çok yakışıyor ben genelde tente olayını sevemedim gitti yinede zevk sizin.

Ben bir süredir Hard Top lu kullanıyordum tente çok avantajlı hard top aracı daha modern gösteriyor o klasik görünümü kayboluyor sanki, hard top ağır ben aracı hafifletmeye çalışıyorum birde tente çok pratik yazın yağmur yagınca kapatıp kullanıyorsun hard top u çıkarınca bir daha takamıyorsun .... zaten ben aracı sadece hafta sonları kullanıyorum yazın bir yağmur yağıyor bıkı ile olmuyor tente olunca kapatıp çıkıcam ;D ;D

Onur bey uzun yol giderken hard top daha sessiz ve daha konforlu tente uzun yolda çok ses yapıyor güneşli günlerde içerisi adeta fırına dönüyor ayrıca şehir içi park ettiğinizde tente çok korumasız adamınbirisi bir jilet atsa veya bir bıçak darbesiyle tentenizi paramparça ediveriyor üzerine sigara izmariti bile atsalar tente hemen erimeye veya yanmaya başlıyor inşallah böyle bir sorunla karşılaşmazsınız bu bu gibi durumlar jeep sahibiyken başıma gelmişti niyetim sizin moralinizi bozmak değil sadece başıma gelen olaylardan biliyorum .

marmariscj7' Alıntı:
Onur bey uzun yol giderken hard top daha sessiz ve daha konforlu tente uzun yolda çok ses yapıyor güneşli günlerde içerisi adeta fırına dönüyor ayrıca şehir içi park ettiğinizde tente çok korumasız adamınbirisi bir jilet atsa veya bir bıçak darbesiyle tentenizi paramparça ediveriyor üzerine sigara izmariti bile atsalar tente hemen erimeye veya yanmaya başlıyor inşallah böyle bir sorunla karşılaşmazsınız bu bu gibi durumlar jeep sahibiyken başıma gelmişti niyetim sizin moralinizi bozmak değil sadece başıma gelen olaylardan biliyorum .

Kesinlikle katılıyorum ben aracı sadece hafta sonları kullanıyorum , garajda saklıyorum kesinlikle fikirlerinizde haklısınız bakalım bir de tenteyi deneyelim olmassa hard top a döneriz seneye :D :D :D

Hem hardtop, hem bestop hem de 455 HP V8.
Yazında üstü açık, cam kaputta.
off dadından yinmez :smiley:

Abi tüm gezenbilir bu aracın bitmesini ve gazlamasını bekliyor.
Bu kadar masraf ettin. Kontağa ilk basarken ünlü bir hoca falan bulda iyice okut bari;
En sevdiklerinin nazarı değermiş hep :smiley:

Bu Arada;
hepimizin bildiği bu videonun benzeri T.C çekimlerini senden bekliyoruz, Beklenti Büüyük :smiley:
http://www.streetfire.net/video/corvette-vs-jeep-cj7_190653.htm

onur birazdan babannenin gazabının resimlerini koyacağım iyiki gelmemişsin :smiley:

ict3055' Alıntı:
Abi tüm gezenbilir bu aracın bitmesini ve gazlamasını bekliyor.
Bu kadar masraf ettin. Kontağa ilk basarken ünlü bir hoca falan bulda iyice okut bari;
En sevdiklerinin nazarı değermiş hep :smiley:

Evet bende nazara inanırım bakalım hem okuturuz hemde ıslatırız ;) ;)

unal' Alıntı:
onur birazdan babannenin gazabının resimlerini koyacağım iyiki gelmemişsin :smiley:

Sende biranlık gazla gittin zaten tam yatıcaktım şimdi meraklandırdın beni nereye yüklicen fotoları.....

ict3055' Alıntı:
Bu Arada;
hepimizin bildiği bu videonun benzeri T.C çekimlerini senden bekliyoruz, Beklenti Büüyük :smiley:
http://www.streetfire.net/video/corvette-vs-jeep-cj7_190653.htm

Bittikten sonra hepizi tatmin edici videolarla garaj bölümünü renklendiricez kısmetse...

GEZENBİLİR
OFF-ROAD
OFF-ROAD GEZİLERİMİZ - OFF ROAD TRIPS
MARMARA (Moderatörler: mogzilla, reha, discovery-V8, MKG)
10-01-2011 belgrat babanne yokuşunun gazabı

burdan bakabilirsin onur :smiley:)

büyük emek büyük sabır...
saygıyı hak ediyor....
süper çalışma allah tez zamanda bitirmeyi nasip eylesin.....
;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri