Hayirli ugurlu olsun dostum, bende 99 model hyundai galloper aldim arazi kitli temiz motor yapilmis bulup, konu yaradi bizeArkadaşlar herkese tşk ederim,istediğim aracı aldım.benim gibi arayan arkadaşlara fikir olsun diye yazmak istedim.vitara,rav4,crv olarak bikaç araca baktım.2004-2005 5 kapı vitaraların temizi 50-60 bin tl civarlarındaydı ve parça maliyetleri biraz yüksekti o nedenle vazgeçtim.rav4 lerin eskilerinde yağ eksiltme yenilerinde direksiyon kutusu arızları ve bana göre kalitesiz iç dizaynı yüzünden soğudum.crv bakmaya başladım onunda yine 2002-2006 aradı kasalar çok uçuk fiyatlarda olduğu için 99 model crv aldım 36 bine.arıza eksik vs olursada elimde kalan parayla hallederim diye düşündüm.1 haftadır kullanıyorum henüz çok erken ama özellikle iç aksam kalitesi ve dış görünüşünden çok memnunum.vites geçişleri sorunsuz,motor gücü 147 bg ama hem atmosferik ünite hem eski nesil tork konvektörlü şanzımanı maalesef bu gücü yola aktaramıyor,koltukları sürüş pozisyonu,iç ferahlığı vs yerinde.bagaj kapasiteside yeterli.1 haftalık kullanımda söyleyebileceklerim bu,tekrar teşekkürler
Saol dostum sanada hayırlı olsun,arazi için güzel tercih.Hayirli ugurlu olsun dostum, bende 99 model hyundai galloper aldim arazi kitli temiz motor yapilmis bulup, konu yaradi bize
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar herkese tşk ederim,istediğim aracı aldım.benim gibi arayan arkadaşlara fikir olsun diye yazmak istedim.vitara,rav4,crv olarak bikaç araca baktım.2004-2005 5 kapı vitaraların temizi 50-60 bin tl civarlarındaydı ve parça maliyetleri biraz yüksekti o nedenle vazgeçtim.rav4 lerin eskilerinde yağ eksiltme yenilerinde direksiyon kutusu arızları ve bana göre kalitesiz iç dizaynı yüzünden soğudum.crv bakmaya başladım onunda yine 2002-2006 aradı kasalar çok uçuk fiyatlarda olduğu için 99 model crv aldım 36 bine.arıza eksik vs olursada elimde kalan parayla hallederim diye düşündüm.1 haftadır kullanıyorum henüz çok erken ama özellikle iç aksam kalitesi ve dış görünüşünden çok memnunum.vites geçişleri sorunsuz,motor gücü 147 bg ama hem atmosferik ünite hem eski nesil tork konvektörlü şanzımanı maalesef bu gücü yola aktaramıyor,koltukları sürüş pozisyonu,iç ferahlığı vs yerinde.bagaj kapasiteside yeterli.1 haftalık kullanımda söyleyebileceklerim bu,tekrar teşekkürler
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
Hayirli ugurlu olsun dostum, bende 99 model hyundai galloper aldim arazi kitli temiz motor yapilmis bulup, konu yaradi bize
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi