4 Kişilik Çadır Önerisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan frenzy_367 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,813

frenzy_367

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba

300-350 tl arası 4 kişilik çadır almak istiyoruz , 15 yakın siteye baktık stokta yok diyor. Ankara da önerebileceğiniz veya herhangi güvenilebilir bir site var mı ?

düşündüğümüz çadır "" http://www.atlaskamp.com/husky-boyard-cadir-4-mevsim-4-kisilik/ "" ama bir çok yerde stoklarda yok

Etiketler
belkı bu ışnızı gorur guvenlı bı sıte http://www.maceracumhuriyeti.com/Lafuma/Vanoise-4-Kisilik-Kamp-cadiri.html#0

albay53' Alıntı:
belkı bu ışnızı gorur guvenlı bı sıte http://www.maceracumhuriyeti.com/Lafuma/Vanoise-4-Kisilik-Kamp-cadiri.html#0

çok teşekkür ederim fiyatı uygun bizim için

kalite olarak güzel mi ? 15 güne kadar Kızılcahamam bölgesine gideceğiz.
5-6 derece sıcaklıkta bizi idare eder mi?
terleme yapar mı ?

Husyk boyard konusunda yorum yapabilirim. Gayet güzel ve kullanışlı bir çadır, aynısından olduğu için rahat konuşabiliyorum.
Fakat hangisini alırsanız alın, çadır kazıkları sizi çok memnun etmeyecektir. Kendiniz yaptırıp kullanırsanız kamp alanında sıkıntı yaşamazsınız.
Bir arkadaşımdan gördüm ve bende aynısından yaptırdım, eski motor subapları bu iş için oldukça ideal, kayaya bile gelse saplanıyor :smiley:
Bu çadırlar her ne kadar 4 mevsim olsada havalandırma sistemi fazla mükemmel, 5-6 derece sıcaklıkta mat ve uyku tulumu seçiminiz sağlam olsun.
Lafuma kullanmadım ama bildiğim kadarıyla o da oldukça kaliteli bir ürün.

freediver2009' Alıntı:
Husyk boyard konusunda yorum yapabilirim. Gayet güzel ve kullanışlı bir çadır, aynısından olduğu için rahat konuşabiliyorum.
Fakat hangisini alırsanız alın, çadır kazıkları sizi çok memnun etmeyecektir. Kendiniz yaptırıp kullanırsanız kamp alanında sıkıntı yaşamazsınız.
Bir arkadaşımdan gördüm ve bende aynısından yaptırdım, eski motor subapları bu iş için oldukça ideal, kayaya bile gelse saplanıyor :smiley:
Bu çadırlar her ne kadar 4 mevsim olsada havalandırma sistemi fazla mükemmel, 5-6 derece sıcaklıkta mat ve uyku tulumu seçiminiz sağlam olsun.

husyk boyard arkadaş önerdi sizin dediğiniz gibi oda memnun mat ve uyku tulumundan memnunuz. profildeki çadırı aldık 150 tl ye yazın güzel ama 10 derecenin altında sıcaklıkta işe yaramıyor ;D hem soğuk oluyor belli süreden sonrada terleme yapıyor.

Gezenbilirdeki kış resimlerini görünce arkadaşların, kış için heveslendik ama çadır yarı yolda koy du ;D ;D arkadaşın önerdiği çadır da iyiye benziyor kullanandan yada bilenden iyi bilgi alırsam siparişi hemen vereceğim.. :smiley:

freediver2009' Alıntı:
Aman Motor subabı gibi çelik malzemeye çekiç ile vurmayın çelik malzemeden kopan parça ya sizi kör eder yada sakat çekiçle vurulacak malzeme mutlaka yumuşak ve kopmayıp ezilecek malzeme olmalı saysılar

albay53' Alıntı:
ozaman kışlık çadır alcan beş mevsım yazacak marka onmlı deyıl çıft kat.

valla abi 5 mevsim pahalı :smiley: 5 mevsim parasını öderiz valla :D attığın linkteki çadır bize uygun fiyat olarak yarumlarda iyi. ben bunu alıyım....

teşekkür ederim...

Ynt: 4 Kişilik Çadır Önerisi

freediver2009' Alıntı:

öncelikle merhaba;

husky bigless 5 kişilik çadırım var . 3 mevsimmi 4 mevsimmi tam oarak belli değil. Bu sabah çamkoru tabiat parkında gece sabaha karşı hava 5 derece idi.sabah uyandığımızda çadırın dış tentesinin içinden kubbe kısmından iç çadıra su damlıyordu.dış tentenin içinde terleme oluşmuştu.toprak zemine branda serdim kenarlarıda kapatmış iç çadırı brandanın üstüne kurmuştum.ya ondan oldu.yada çadırın içi sıcaktı bir anda dış kapıyı açınca soğuktan terleme yaptı.canım sıkılmadı değil hani.yüzümüze bildiğin su damlıyordu. yedigöller de kaldık orda da hava soğuktu ama böyle bişi olmadı.fakat ozaman zeminde branda yoktu.dünde 4 adet havalandırma camı açıktı sürekli. Konu hakkında fikir yürütebilecek arkadaşlar varmı?

resimde gözüktüğü gibi yaşam alanı sağlı sollu çift giriş var, kapı ve sineklik olarak çift girişli , büyük C şeklinde açılıyor. arkadaki pencere açılabiliyor açılınca altında sineklik var. küçük üçgenlerden de 4 adet pencere var köşelerde. ben sadece 4 küçük pencereyi açıyorum diğerleri kapalı duruyor.. soğuk havalarda çadırın 3 mevsim 4 mevsim olması etkilimi terleme açısından. aldığım yer bana bun çadırı 4 mevsim kullanabilirsin dedi ama çadır 3 mevsim gözüküyor. 3 mevsim oluşundan kaynaklı soğuk havalarda böyle sürekli terleme yapacaksa yol yakınken iade edeyim.4 mevsim model alayım

20140830_142706.jpg

20140816_094748.jpg

p1020385.jpg

husky-stan-family-bromer-4-zelena.jpg

Ynt: 4 Kişilik Çadır Önerisi

arastuna' Alıntı:
öncelikle merhaba;

husky bigless 5 kişilik çadırım var . 3 mevsimmi 4 mevsimmi tam oarak belli değil. Bu sabah çamkoru tabiat parkında gece sabaha karşı hava 5 derece idi.sabah uyandığımızda çadırın dış tentesinin içinden kubbe kısmından iç çadıra su damlıyordu.dış tentenin içinde terleme oluşmuştu.toprak zemine branda serdim kenarlarıda kapatmış iç çadırı brandanın üstüne kurmuştum.ya ondan oldu.yada çadırın içi sıcaktı bir anda dış kapıyı açınca soğuktan terleme yaptı.canım sıkılmadı değil hani.yüzümüze bildiğin su damlıyordu. yedigöller de kaldık orda da hava soğuktu ama böyle bişi olmadı.fakat ozaman zeminde branda yoktu.dünde 4 adet havalandırma camı açıktı sürekli. Konu hakkında fikir yürütebilecek arkadaşlar varmı?

resimde gözüktüğü gibi yaşam alanı sağlı sollu çift giriş var, kapı ve sineklik olarak çift girişli , büyük C şeklinde açılıyor. arkadaki pencere açılabiliyor açılınca altında sineklik var. küçük üçgenlerden de 4 adet pencere var köşelerde. ben sadece 4 küçük pencereyi açıyorum diğerleri kapalı duruyor.. soğuk havalarda çadırın 3 mevsim 4 mevsim olması etkilimi terleme açısından. aldığım yer bana bun çadırı 4 mevsim kullanabilirsin dedi ama çadır 3 mevsim gözüküyor. 3 mevsim oluşundan kaynaklı soğuk havalarda böyle sürekli terleme yapacaksa yol yakınken iade edeyim.4 mevsim model alayım

Geçen hafta Eskişehir'de kurdum bir sıkıntı olmadı. Hava sabaha karşı soğudu ama ne kadar bilmiyorum. Terleme yapmadı.
Daha soğuk havalarda farklı yerlerde deneyimim oldu ama terlemeden dolayı üzerime hiç su damlamadı.
Havalandırma konusunda fazla iyi çadırdar. Gereğinden fazla havadar olması bazen sıkıntı yapabiliyor :smiley:

Bu akşam Yalova'ya gidiyorum orada çadır kuracağım. Meteoroloji yağmur veriyor. Nem yüksek olacak.
Çadırı kurduğunuz yerde nem fazlaysa yapmış olabilir diyebilirim ancak. Onu da bilimsel bir açıklamaya dayandıracak bilgim yok.
Sadece bir tahmin.

IMG_6395.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR